heel blij mee

Doordat we wat vertraging hadden met foto's verzamelen en er door pinksteren een werkdag afviel, maakte ik me zorgen of het wel op tijd klaar zou zijn. Ik belde en werd geheel gerustgesteld. Ze zouden er spoed achter zetten en jawel, ruim op tijd ontving ik het prachtige kwartet. Dus kwaliteit en goede service.

Leuk om te maken en te ontvangen

We hebben veel gelachen bij het zoeken naar geschikte foto's en het samenstellen van de groepen. Het programma doet wat het belooft. Spannend om dat leuke doosje met het resultaat van je harde werken open te maken.

Erg mooi!!!

Erg mooi!!! Goeie levering,

Superkado voor bijv jubileum

Is kado voor schoonouders die 45 jaar getrouwd zijn. Dan kun je putten uit vele momenten en foto’s. Moeten het nog spelen maar is ongetwijfeld een succes. Enige maar dan ook enige aanmerking is dat de deksel van het doosje stroef er af gaat.

zeer verzorgd afgewerkt

de software is heel gebruiksvriendelijk en het resultaat is verbluffend mooi

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Kwartetspel ziet er mooi uit. Leuk met de eigen gekozen foto op de voorkant van het doosje. De foto's zijn scherp. Alle tekst staat foutloos op de juiste plaats. Het geheel ziet er erg leuk uit. Pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Erg tevreden

Mijn kwartet was in een paar dagen geleverd en zag er super goed uit. Ook makkelijk contact gehad over een snelle bestelling.

SUPER!

Ik was erg laat met bestellen en had in de opmerking gevraagd of mijn bestelling binnen 3 dagen geleverd kon worden. Ik kreeg gelijk een mailtje met het bericht dat het gedrukt zou worden die dag en dan verzonden zou worden. Hoe geweldig! Top service. En dat zonder extra kosten.

Mooie set!

Handig tooltje om in te werken, en een mooi kwartetje!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd, stevige kwaliteit, top kado om te geven. Enige puntje om op te merken is dat de kaarten wel wat spiegelen en daardoor bij feller licht door ouderen minder goed leesbaar zijn.

Hartstikke leuk!

Makkelijk te maken, erg leuk resultaat! Volledige vrijheid hoe je het wilt hebben!

prachtig

Makkelijk te maken, snelle levering Zeer mooie kwaliteit prachtig. Ontvangers waren erg blij.

Leuk om te maken, geven én krijgen

Het maken gaat redelijk eenvoudig en wijst zichzelf. Resultaat erg mooi en enorm leuk!

Snel en vrij eenvoudig om te doen

Ik ben niet erg handig op de computer naar dit is goed te doen en ook heel leuk om te dien

Makkelijk om te maken, klantvriendelijk en snelle levering

Een mooi en makkelijk systeem om een kwartetspel te maken. Erg fijn dat je hem tussentijds kan opslaan. Mijn vraag die ik nog had werd snel beantwoord. Erg fijn. De levering was snel. Het zijn kwalitatief goede kaarten en mooi gedrukt. Ik ben erg tevreden en de ontvanger vindt het super mooi.

Makkelijke software, origineel cadeau, kwaliteit zoals beloofd

Keurige webshop, soepel proces en alles volledig naar wens. Nette communicatie en mijn ouders waren superblij met het originele cadeau!

Goeie kwaliteit, snelle service

Makkelijk programma. Stevig materiaal van de kaartjes en het doosje. Allemaal goed verzorgd. Via mail snel reactie. Ook snelle levering. Heel tevreden!

Dikke 10!!

Ik geef normaal geen recensies maar dat is dit wel waard. Heel leuk uberhaupt om het helemaal uit te zoeken en te maken. Dan blijkt dat precies wat je op je computerscherm ziet, ook kwalitatief op die manier geprint is. Mooie kaartjes. Snelle levering en ook voor een leuk prijsje.

Mooie kwaliteit!

Site is erg gebruiksvriendelijk. Leuke ontwerpen. Snel ontvangen en het spel was netjes en goed verpakt, tevens in een vrolijk doosje. De kaarten zijn licht geribbeld. Mooie kleuren en voelen stevig aan. Goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden!

Écht leuk

Makkelijk te maken, origineel cadeau voor een leuke prijs, snelle levering

Fantastische

gegeven aan vriendin met leuke herinneringen als afbeelding en bijpassende tekst nu bij ieder potje weer dubbel plezier.

Supersnelle levering en uitstekende kwaliteit

Het is een heel mooi kwartetspel geworden, foto's goed afgedrukt, papiersoort van de kaarten ziet er goed uit. De afdruk op de buitenkant van het doosje is ook mooi

Supermooi en supergemakkelijk

Goed dat je uit verschillende lay outs kan kiezen. Het programma helpt om je foto s zo goed mogelijk op de kaart te krijgen. Leuk dat je zelf ook de achterkant van de kaarten kan ontwerpen en het doosje: echt een mooi kado !!

Prima en snelle service!

Super leuk om te maken en om cadeau te geven. En een prima en snelle service!

Het kwartet is heel erg mooi geworden. Bovendien was de service super. Ik had per ongeluk een fout gemaakt in de tekst op het doosje en kreeg, tegen alleen de vergoeding van 2,95 verzendkosten, twee nieuwe doosjes opgestuurd. Heel erg blij mee.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam