Prima kwaliteit!

Reageren snel op mailtjes. Ik had een typefout gemaakt, dit is heel snel en goed opgelost, denken goed mee en leveren snel. Echt een aanrader.

Makkelijk te maken, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke webpagina, snelle verzending

Erg origineel en tof cadeau!

Makkelijk te maken, fijn systeem! Het resultaat mocht er zijn! Echt super leuk geworden (al zeg ik het zelf)! Ik had alleen niet goed gelezen... ik dacht dat ik n foto als achterkant van het doosje moest uploaden, maar dit bleek de achterkant van het spel te zijn! Als ik beter had gelezen had ik zeker een andere foto gekozen! Helaas... mijn eigen fout maar wel jammer! Ik kan het iedereen aanraden dit voor iemand te maken!

Super !

Naast dat dit een super leuk cadeau is om te geven, was hij ook nog eens snel binnen ! Snelle reactie van de klantenservice.

Ontzettend leuk en mooie kwaliteit

Heel erg leuk om cadeau te geven! Kwaliteit is super goed en levering heel snel

Mooi spel, super service

Het spel ziet er goed uit. Het maken: Als je weet wat je erop wil hebben en dat paraat hebt, is het vrij makkelijk. Ik maakte 1 fout, had snel contact met de klantenservice, en werd erg goed geholpen. Het werd snel en goed bezorgd.

Een prachtig resultaat!

Ik vond het heel makkelijk samen te stellen en duidelijk omschreven. Snelle aflevering en een prachtig eindresultaat. Ben er heel blij mee

Super bedrijf!

Super snelle levering en makkelijk om zelf een kwartet te maken! Ook aan de telefoon, omtrent levering, zijn we heel goed geholpen. Wij gaan zeker nog vaker aan de slag om nog meer jarige blij te maken met een persoonlijk cadeau!

Super leuk!

Mooie prijs, mooie kwaliteit, snelle levering en fijne service!

Superhandig, mooi en topservice

Topkado, een echte aanrader. Makkelijk om te maken ;)

Even wennen hoe het moet op de PC, maar dan gaat het snel en eenvoudig. De bestelling, opbouw van de prijs is duidelijk en eenvoudig. De levering is supersnel en dan heb je na een paar dagen een geweldig mooi uitgevoerd en leuk cadeau.

Zeer snelle en goede levering

Op woensdag besteld en op zaterdag in huis. Echt een snelle levering. Ook omdat alles nog bedrukt moest worden. Kaarten zijn ook van goede kwaliteit.

prima kwartet

Goede kwaliteit , levertijd oké prima service

Hele fijne en snelle service

Ik heb een kwartet besteld en deze kwam super snel en mooi binnen! Ik was een setje van het kwartet vergeten en dit hebben ze ook enorm snel opgestuurd. Super fijn dus!

Grandioos!

Voor mijn man zijn 50ste verjaardag heb ik met foto's die de 'warme' en de 'koude' kant hadden gestuurd een geweldig leuk en grappig kwartet gemaakt. Wat hebben we gelachen! Het programma zelf werkt top en de afwerking en snelheid van drukken en leveren zijn super! Zondag besteld, dinsdag in huis. Echt een aanrader!

Servicegericht en prachtig product! Alwéér bij met mijn bestelling.

Eerder heb ik 1 kwartet besteld en was erg onder de indruk van de goede kwaliteit van het geleverde. Fijn. Nu heb ik voor een hele groep een kwartet gemaakt en besteld. Niet alleen zag ook dit er weer prima uit, maar wat ik vooral bijzonder en fijn vond is dat ik vooraf een mailtje kreeg over een kwalitatief onvoldoende afbeelding, met de vraag/tip dit nog aan te passen voordat het geheel gedrukt zou worden. Heen-en-weer bellen en mailen leverde ook nog persoonlijke hulp op om het euvel op te lossen. Als kers op de taart is (op eigen initiatief van de drukker) eerst 1 versie gedrukt, waarvan ik foto's ontving om te vragen of het zo goed was? Na mijn akkoord is de hele bestelling gedrukt en... binnen 2 dagen geleverd. Zo fijn dat er dus echt mensen betrokken zijn bij het productieproces, die kijken of de klant wel gaat krijgen wat hij/zij verwacht. Echt goed gedaan weer, zeker aan te bevelen voor iedereen.

Super kwartet!

Echt een mooi kwartet. Snel geleverd en super service! Ga er zeker nog een keer bestellen!

Een prima kwaliteitsproduct en een uitstekende service

Ik ben zeer tevreden met het bereikte eindresultaat ook mede bereikt door de behulpzame medewerkers die de afbeelding van het doosje in overleg hebben aangepast om een beter resultaat te bereiken.

Prachtig geworden

Goede kwaliteit. Snelle levering. Super tevreden

Leuke keuze opties in lay-out, vriendelijke en snelle service, product van goede kwaliteit.

In razend tempo, op handige wijze, een superleuk persoonlijk kwartet kunnen maken, met veel opties in lay-out en kleur. Toen ik aangaf eigenlijk een beetje laat te zijn met bestellen, werd mijn bestelling na een telefoontje nog dezelfde dag verstuurd. Top!

Super leuk resultaat.

Blij verrast door het resultaat! Na telefonisch contact te hebben gehad, met de vraag of de levering sneller kon. Een vriendelijke meneer nam op en melde dat het geen probleem was. En zo had ik het kado,voor onze vrienden die emigreren, heel snel in huis. Ik verwacht dat zij netzo als ik blij verrast zullen zijn. Geweldig leuke herinneringen in een kwartetspel. Bedankt!

Wat een leuk kado

Leuk om te maken en leuk om te geven. Zeer gebruikersvriendelijk programma

Perfect aandenken en mooie kwaliteit

Als aandenken aan een vrijgezellenfeest hebben we dit kado gemaakt. Het is super mooi geworden in goede kwaliteit, zelfs waar er erg oude foto's tussen zaten.

Ziet er mooi uit en snel geleverd!

Erg veel plezier gehad met het maken en geven. Makkelijk gemaakt en mooi afgeleverd!

Makkelijk te maken, leuk resultaat, snelle service!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam