Heb het binnen 3 werkdagen binnen gekregen en de foto’s zijn van goede kwaliteit

Mooi

Ziet er perfect uit

beantwoord volledig aan de verwachting

Ik heb al 2x eerder een kwartetspel besteld met verschillende onderwerpen. Daaruit blijkt wel dat ik een tevreden klant ben. Ook meerdere keren hetzelfde kwartet nabesteld. Prima service! Ook toen ik zelf een foutje had gemaakt.

Heel mooi, maar mag iets groter.

Ontzettend mooi geworden! Heb het gebruikt voor een schoolopdracht. Jammer dat het middelste gedeelte, waar juist extra informatie kan worden vermeld klein letterig is. Ik had hierna juist een kwartet voor de ouders in gedachten, maar dit is voor hen dan niet leesbaar. Idee: Extra grote uitgifte van kwartet voor ouderen en slechtzienden. ;)

Geweldige service, goed product

Voor ons was het een last minute idee om een kwartet te maken voor een collega die weg ging. Voor de zekerheid even met kwartetcadeau gebeld om de levertijden te checken. Ik werd geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker die goed met ons meedacht. Het kwartet was de volgende dag al bezorgd (!). (we hebben het kwartet 's ochtend om 9:00uur gemaakt, de volgende dag lag hij rond 13:00uur op de deurmat). Echt een goede service! Overigens is hun programma erg gebruiksvriendelijk, kun je tussendoor opslaan en kun je (op verschillende tijden) vanaf meerdere computers inloggen. Hiermee kun je als groep gemakkelijk een kwartet maken voor één persoon. Kan niet anders zeggen dan dat wij uitermate tevreden zijn!

Super leuk! UNIEK! En heel snel klaar.

Niets op aan te merken: mooi, correct, vlug en verzorgd

Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit. De tweede dag na mijn bestelling, zat het al in de brievenbus, stevig ingepakt.

Supersnelle levering (sneller dan aangegeven en dat in deze "Corona-tijd"). Kwartet zag er mooi uit. Kaarten zijn wat stug maar dan moeten we het gewoon vaker gaan spelen. Jammer dat je geen foto of tekst op het kwartetdoosje kan zetten. Maar zeker een aanrader!

Wat een prachtig persoonlijk cadeau

Mijn broer werkt bij de vrijwillige brandweer en zou deze week een koninklijke onderscheiding krijgen. Als cadeau hebben wij, als familie, een brandweerkwartet gemaakt. Zo mooi geworden! Helaas is de plechtigheid afgelast i.v.m. Coronavirus, maar we bewaren het spel voor straks in betere tijden.

GEWELDIG!!

Een prachtig spel hebben wij nu in ons bezit, er zijn zoveel mogelijkheden om je kwartetspel je eigen uitstraling te geven. Kwaliteit van het spel is heel goed.

Zeer fijne en adequate afhandeling

Alles heel klantvriendelijk en snel geregeld.

Makkelijk om te maken, goede service en snelle levering

Makkelijk en leuk om zelf een kwartetspel te ontwikkelen. Ik zag na het bestellen dat er toch nog iets aangepast moest worden, dit kon super makkelijk door de bestelling nog even op on hold te plaatsen.

leuk cadeau

Leuk cadeau snel leverbaar.

Super 😁

Het is super leuk en makkelijk om het te maken. En nog leuker in weg te geven. Heel veel leuke reacties op gehad. Je kunt het persoonlijk maken. Echt een aanrader

Makkelijk samen te stellen en snel geleverd!

Resultaat erg mooi!

snelle service, mooi spel

makkelijk een kwartetspel met eigen foto's inklaar te zetten. Iets meer opties voor layout etc had ik wel fijn gevonden, maar verder helemaal prima. Kwaliteit vd kaarten erg mooi, en de ontvanger was er erg blij mee.

Goede kwaliteit en mooi uitgevoerd!

Precies zoals we het hadden bedacht! Top! En ook nog eens snelle levering!

Goede Service!

Snelle Levering en mooie kwaliteit!

Geweldig!

De website is heel duidelijk en het spel is makkelijk te maken. Heb het woensdagavond besteld en het kwartet was zaterdagochtend al binnen, echt super snelle levering. Kwaliteit van de kaarten en de foto’s is fantastisch!! Ook had ik nog een vraag over het kwartet, en had binnen een dag al een antwoord terug. Ik raad het zeker aan!

Erg mooi

Ik ben erg blij met het kwartet. Prachtige kwaliteit en precies zoals ik had gehoopt dat het zou zijn.

Onvergetelijk cadeau

Het programma werkt erg makkelijk, een vraag over levering snel beantwoord en vanwege haast was de bestelling de volgende dag al binnen. Ook nog eens super kwaliteit!

Heel makkelijk om met heel weinig moeite een prachtig kwartetspel op maat te maken. Fijne klantenservice. Snelle levering.

Zeer snelle levering uitstekende service

Goed geholpen, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Alleen sommige foto’s iets te donker.

heel tevreden

Er was aanvankelijk iets mis gegaan met enkele kaarten maar dat werd meteen rechtgezet en ik kreeg kostenloos een nieuw spel toegestuurd. Zeer goede service en vriendelijke mevrouw aan de telefoon.

kwartetspel makkelijk te maken met een super resultaat

Ja, een kwartetspel met familieonderwerpen, dat leek me wel wat. Zoeken op internet en ik vond een site die dat allemaal voor mij kon. Onderwerpen bedenken en invoeren, dan de foto's er nog bij en klaar is het spel. Het bestellen duurde een paar dagen. Nu de reacties van de familieleden afwachten; ik verheug mij er op.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam