goede kwaliteit en snelle levering

Op verzoek snel geleverd gekregen. Kaarten zijn van goede kwaliteit.

Al jaren een super tevreden klant

Hele snelle service, prachtige kaartjes en ik maak zoveel mensen blij met dit kwartet!

KwartetCadeau mooi, origineel , persoonlijk en gezellig cadeau.

Je eigen kwartet is super leuk , maar ook gemakkelijk te maken. Fijne site, goede service en een GEWELLLLDIG product. Veel plezier met het maken, ontvangen , cadeau doen én bij het spelen.

Geweldig en persoonlijk cadeau!

Een geweldig en persoonlijk cadeau voor mijn lieve mama. Ze vond het prachtig! En ik ook :-) Kwaliteit van de foto’s is ook erg goed! Aanraderrrr

Super snelle levering en super leuk om te geven!

het doosje werd al de dag erna geleverd bij de jarige, dat was zo leuk! Enige jammere is, is dat op de buitenkant van het doosje/envelop, kwartetcadeau staat, dus de verrassing was wel een beetje weg. Maar heeft de pret niet gedrukt!

Leuk idee, goede website, fantastisch resultaat

Alles is keurig verwerkt en op tijd verzonden.

is heel leuk idee

vrij gemakkelijk te maken. Verassend voor de anderen om mee te spelen als je dat nog nooit gezien hebt. Foto's door formaat soms beetje klein en soms wat minder dan op computerbeeld. Zou ze ook wel wat groter willen hebben en tekst wat kleiner

Superleuk!

Mooie stevige kaartjes, haarscherp geprint in mooie kleuren, goed verpakt en snel geleverd.

Superleuk en eenvoudig te maken.

Een heel leuk, persoonlijk maken cadeau. De site spreekt voor zich, het kwartet is eenvoudig te maken. Eindresultaat is mooi geworden en mijn schoonouders zijn er erbij mee.

Prima ervaring

Onlangs hebben we een kwartetspel gemaakt voor een verjaardag. Ik had enkele foutjes gemaakt en nadat ik dit had aangegeven, kreeg ik de mogelijkheid deze nog te verbeteren. We hebben via mail en telefonisch contact gehad. Beiden waren een positieve ervaring als gevolg van de vriendelijkheid en het meedenken van de medewerkster. We kregen het kwartetspel op de dag dat we het nodig hadden. Ook dankzij de inspanningen van de medewerkster. Het spel zelf zag er perfect uit. Foto’s mooi van kleur. Al met al bevelen we dit bedrijf van harte aan.

Snel geleverd en mooie kwaliteit kaartjes

Niks aan toe te voegen

Vlot, servicegericht en mooie kwaliteit!

Ik moest een spoedbestelling plaatsen. Daar nam ik telefonisch contact over op. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ook werd mijn spoedbestelling tijdig geleverd. En het zag er ook nog mooi uit! Kortom ik ben zeer tevreden!

Super leuk!

Mooie stevige kaartje en goede kwaliteit foto's. Helemaal blij!

tevreden

fijn programma, goede communicatie, mooi resultaat

Erg origineel kadootje

Prachtige uitvoering, stevige uitvoering. Heel erg blij mee

Toegankelijk en snel

Het maken van het kwartet ging snel en eenvoudig. Het programma werkt heel soepel en voor ik het wist lag het al bij me op de deurmat. Erg blij met het resultaat!

Super snelle service

Mooie kwaliteit kaarten en op verzoek snelle service. top!

Supernuttig

Ik heb een kwartetspel gemaakt om in de klas te gebruiken. Enthousiaste leerlingen die spelenderwijs leren! Het enige jammere vond ik dat ik er geen langere omschrijvingen bij kon zetten.

Een leuk kado!

Tevreden, hoewel de foto's wel wat donker waren afgedrukt.

Goed, maar prijzig!

Prima afgewerkt, snelle levering. Maar uiteindelijk betaal ik 22 EUR voor een kwartetspel..................

Leuk om te maken om te geven of om te ontvangen.

Zie bovenstaande regel.

super gedaan

snelle levering hielp ons uit de brand. Aanrader voor je relaties om op unieke manier je propositie uit te leggen

Makkelijk te maken, maar kleuren wat donker

Over het algemeen tevreden met de twee kwartetcadeaus die ik heb gemaakt. De software is heel makkelijk te gebruiken en de kaarten zijn van een mooi afgewerkte kwaliteit. Wat ik wel een minpuntje vind zijn de kleuren: let erop dat de foto's donkerder worden als ze op de kaarten zijn afgedrukt. Dat had ik graag willen weten, zodat ik er in de bewerking rekening mee had kunnen houden.

Prachtig resultaat, makkelijk gemaakt!

Het spel was makkelijk te maken, het wees zich vanzelf. En eenmaal besteld snel in huis, ziet er prachtig uit!! Mijn complimenten.

Uniek cadeau

Leuk, origineel cadeau om te geven. Van goede kwaliteit en scherpe foto's.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam