Aanrader!

Ik wilde mijn bestelling op tijd in huis hebben dus ik had gemaild naar KwartetCadeau. Er werd heel snel gereageerd dat mijn bestelling op tijd zou komen. De dag erna bleek er helaas technische problemen te zijn, maar die konden gelukkig opgelost worden en het pakketje werd nog steeds op tijd opgestuurd! Ondanks problemen werd alles dus op tijd verstuurd. Het kwartet was van goeie kwaliteit, echt net een echt kwartet! Erg tevreden

Prachtig uitgevoerd en snel geleverd!

Mooi kwartet en supersnelle levering.

Het kwartet is erg makkelijk te maken. Ze leveren heel snel en het zit in een mooi doosje. Ik ben heel tevreden!

volgende keer weer!

Het kwartet samenstellen was erg logisch van opzet en het bestelproces ging makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden en zelf een kapotte printkop bij de drukkerij was snel gefixed.

het ziet er leuk uit

leuk cadeau gemaakt met familie kwartet en snel geleverd

Goed, maar prijzig!

Prima afgewerkt, snelle levering. Maar uiteindelijk betaal ik 22 EUR voor een kwartetspel..................

Heel klantvriendelijk en perssonlijk

Goede site, werkt eenvoudig en levering op tijd. Ik wilde nog een extra kwartet en dat werd creatief en vriendelijk opgelost. Persoonlijke benadering. Kwartet is prima van kwaliteit.

Gemakkelijk om te maken, uren lang speelplezier

Super fijne service en een mooie set kaarten!

Een perfect idee voor een cadeautje! De service was heel goed, binnen 2 werkdagen was het thuis bezorgd. De kaarten zijn van goede kwaliteit en de foto’s komen er precies op zoals je ze bij het invoeren ziet. Het word geleverd in een mooi bakje om in te bewaren. Ik was er erg blij mee!

Super kwaliteit en service!

Het maken van het kwartet is makkelijk en leuk (soms wel lastig te zien of de foto nou wel of niet goed geüpload wordt) en het resultaat is super!

Leuk kado, mooi uitgevoerd

De foto's zijn duidelijk, de kaarten kleurrijk en de services snel en goed. Ben heel tevreden.

Mooi

Het is een heel leuk en mooi kwartetspel geworden,

Leuk, origineel en snel geleverd

Hier kun je vrij eenvoudig een leuk kwartetspel in elkaar zetten. En omdat ik het vrij snel nodig had, even gebeld en het werd diezelfde dag nog verzonden naar mij. Top! En het resultaat is echt heel leuk!

Ik had zelf een fout gemaakt maar ze hebben dat heel netjes en heel snel voor een mooie prijs opgelost voor me ik ben heel tevreden

Vlot, correct, nette kwaliteit

We hebben een hoop lol gehad bij het maken van het kwartet, de jarige ontvanger is er erg blij mee.

Super leuk en mooi

Mooi en erg leuk om te geven Goede service

Erg leuk kwartet cadeau

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle leverservice en super makkelijk om te maken.

Super makkelijk en snel geleverd en leuk!

Op het laatst nog een idee om wat te maken maar wat? Maak een kwartetspel heel makkelijk en snel geleverd.

Snel geleverd en mooi!

Goeie service en snel geleverd, heel blij mee! Was een mooi cadeau.

Keurig afgewerkt resultaat

Het kwartet is geworden zoals ik dacht ondanks dat ik de prijs vrij hoog vind. Het was wel wat ik zocht, enige was dat je echt alleen plaatjes kon uploaden en geen tekst. Zou mooie aanvulling zijn!

toppie

wat is dit zo een prachtig origineel kado om weg te geven

Geweldig!

Het was niet moeilijk om te maken en te bestellen. Korte levertijd. Het cadeau is een denderend succes😀👍 Echt aan te bevelen.

Heel mooi resultaat!

Het was wel even veel werk omdat ik elke keer mijn foto's aĺlemaal moest doorscrollen en het lukte me niet om tussendoor op te slaan. Maar over het eindresultaat ben ik erg tevreden.

Goede online tool, kwaliteit en bezorging

Gewoon helemaal tevreden. Het maken van het kwartet is simpel en logisch, de bezorging prima en orde, en het resultaat ziet er goed uit!

Gebruiksvriendelijk programma

Het programma om het kwartet te maken is zeer makkelijk in het gebruik. Snelle levering!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam