Scheef gesneden

Ik had hiervoor een kwartet besteld die me erg goed bevallen was. Helaas was het deze keer mis: de kaarten waren scheef gesneden waardoor het er onverzorgd uit zag.

ziet er mooi uit

ziet er mooie uit.maar ik zou het prettiger vinden indien het zwaarder geplastificeerd was. Hoezo. Ik heb dit kwartet kwa thema`s bedacht om te gebruiken bij`mijn vrijwilligerswerk "voorleesexpresse "uitgaande van de bieb in mijn woonplaats. Bedoeling is om kinderen met taalachterstand ( veel migranten kinderen ) extra Nederlandse taal aan te leren. Mijn kwartet heb ik eerst plaatje voor plaatje goed besproken daarna gespeeld. Ze gingen nogal ruw met de kaarten om dus ga ik ze extra plastificeren. Misschien idee voor jullie om aangepaste kwartetten voor die doelgroep te ontwikkelen. Gr G van Jaarsveld-Rijke

Fantastisch resultaat. Goede kwaliteit

Fantastisch resultaat. Goede kwaliteit. Goed geïnformeerd en snel verstuurd. Helemaal tevreden dus.

Gebruiksvriendelijke applicatie, snelle levering en top service

Mooi resultaat en goede service

Leuk afscheidscadeau voor mijn vertrekkende collega gemaakt

Wanneer je eenmaal weet wat je op de kaarten wilt zetten is het verder niet zo veel werk meer, want de website maakt het makkelijk om je kwartetspel in elkaar te zetten. De kwaliteit van de kaarten is top. Er was wat mis gegaan met de verzending van een van de kwartetspellen die ik had laten drukken, maar dat werd vlot en naar volle tevredenheid opgelost. Dus ja, ik kan kwartetcadeau aanbevelen :-)

Geweldig en snel!

Snel en zeer soepel allemaal zowel bestelling als levering.

Erg leuk

Snelle levering. Ik gebruik het bij de anatomielessen. Makkelijk te maken.

Altijd super voor elkaar

Wij gebruiken het voor educatie, altijd top.

Geweldig. Mooi product. Snelle levering

Ziet er fantastisch uit!

Veel mogelijkheden om een persoonlijk kwartet van te maken. Resultaat is heel professioneel. Zeer geslaagd.

gweldig

leuk om herinneringen op te halen als je het kwartet over de familie doet

Briljant!

De drie kwartetten die ik heb laten opmaken in een zeer gebruiksvriendelijk format zien er zeer verzorgd uit. Mooie materialen. Ook het telefonisch contact verliep prettig.

geweldig.

heel snel gemaakt.

Alles prima, mooi kwartet van prima kwaliteit

Ik had al twee keer eerder een kwartet laten maken, en evenals de eerste twee keer alles prima. Kaarten van goede kwaliteit, het is heel eenvoudig te maken en het werd ook heel snel geleverd. Kortom alles top!

Origineel kado mooie kwaliteit

Ik heb een kwartet kado gegeven aan mijn moeder. We hebben het meteen met de hele familie gespeeld. Ooms en tantes vonden het ook leuk. Leuk om de familie foto's er in te verwerken en tijdens het spel te lachen om de leuke foto's. De kaarten mooi en stevig. De fotoafdrukken zien er goed uit. Ik zou wel iets meer keuze willen hebben voor de kleuren van het kwartet. Als je een hoog aantal kwartetten hebt zijn er weinig keuzes voor de kleuren en dan lijken sommige kleuren te veel op elkaar.

Ontzettend leuk cadeau!

Ik ben heel erg tevreden hoe mijn kwartetspel is geworden, mooie kwaliteit en een enorme verrassing voor mijn zus en zwager, waar hij voor is. Echt top!

Leukste verjaardagscadeau ooit

Het kwartet maken was makkelijk en je kon er veel aan personaliseren. Was er ook super snel en in een leuk doosje! Zou het echt aanbelevelen!

Mooi kwartetspel

Ziet er uitstekend uit

Makkelijk te maken en het wordt snel geleverd

Snel, goede kwaliteit en goede service!

Heel erg blij met mijn bestelling bij kwartetcadeau! Zeker een aanrader ;)

Goede adequate klantenservice!

Er zaten foute afdrukken in het door mij bestelde kwartet doordat er iets mis ging met het opslaan ervan. Dit werd snel en vriendelijk opgelost, zodat ik de juiste versie ontving. Heel fijn!

Prima kwaliteit kwartetspel

Met jullie format is de inrichting heel eenvoudig. Het kwartet is van goede kwaliteit en de levering gaat precies volgens afspraak. Echt een aanrader als je een niet alledaags cadeau wilt geven.

Gemakkelijk te maken en super leuk resultaat!

Het programma om het kwartet te maken is simpel en wat je op je scherm ziet is wat je krijgt! Mooie stevige kaartjes. Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje is dit een aanrader!

Goede fotokwaliteit en snelle reactie op e-mails!

Goede kwaliteit vormgegeven kwartet

Je kunt makkelijk via de site eigen foto’s uploaden om een persoonlijk kwartet te maken. Het kwartet was binnen vier dagen per post afgeleverd. Het doosje en de kaarten zijn van goede kwaliteit. Het bedrijf houdt je per mail goed op de hoogte van de levering en houdt zich aan de afspraken.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam