Erg origineel kadootje

Prachtige uitvoering, stevige uitvoering. Heel erg blij mee

Toegankelijk en snel

Het maken van het kwartet ging snel en eenvoudig. Het programma werkt heel soepel en voor ik het wist lag het al bij me op de deurmat. Erg blij met het resultaat!

Super snelle service

Mooie kwaliteit kaarten en op verzoek snelle service. top!

Supernuttig

Ik heb een kwartetspel gemaakt om in de klas te gebruiken. Enthousiaste leerlingen die spelenderwijs leren! Het enige jammere vond ik dat ik er geen langere omschrijvingen bij kon zetten.

Een leuk kado!

Tevreden, hoewel de foto's wel wat donker waren afgedrukt.

Goed, maar prijzig!

Prima afgewerkt, snelle levering. Maar uiteindelijk betaal ik 22 EUR voor een kwartetspel..................

Leuk om te maken om te geven of om te ontvangen.

Zie bovenstaande regel.

super gedaan

snelle levering hielp ons uit de brand. Aanrader voor je relaties om op unieke manier je propositie uit te leggen

Makkelijk te maken, maar kleuren wat donker

Over het algemeen tevreden met de twee kwartetcadeaus die ik heb gemaakt. De software is heel makkelijk te gebruiken en de kaarten zijn van een mooi afgewerkte kwaliteit. Wat ik wel een minpuntje vind zijn de kleuren: let erop dat de foto's donkerder worden als ze op de kaarten zijn afgedrukt. Dat had ik graag willen weten, zodat ik er in de bewerking rekening mee had kunnen houden.

Prachtig resultaat, makkelijk gemaakt!

Het spel was makkelijk te maken, het wees zich vanzelf. En eenmaal besteld snel in huis, ziet er prachtig uit!! Mijn complimenten.

Uniek cadeau

Leuk, origineel cadeau om te geven. Van goede kwaliteit en scherpe foto's.

Aanrader!

Ik wilde mijn bestelling op tijd in huis hebben dus ik had gemaild naar KwartetCadeau. Er werd heel snel gereageerd dat mijn bestelling op tijd zou komen. De dag erna bleek er helaas technische problemen te zijn, maar die konden gelukkig opgelost worden en het pakketje werd nog steeds op tijd opgestuurd! Ondanks problemen werd alles dus op tijd verstuurd. Het kwartet was van goeie kwaliteit, echt net een echt kwartet! Erg tevreden

Prachtig uitgevoerd en snel geleverd!

Mooi kwartet en supersnelle levering.

Het kwartet is erg makkelijk te maken. Ze leveren heel snel en het zit in een mooi doosje. Ik ben heel tevreden!

volgende keer weer!

Het kwartet samenstellen was erg logisch van opzet en het bestelproces ging makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden en zelf een kapotte printkop bij de drukkerij was snel gefixed.

het ziet er leuk uit

leuk cadeau gemaakt met familie kwartet en snel geleverd

Goed, maar prijzig!

Heel klantvriendelijk en perssonlijk

Goede site, werkt eenvoudig en levering op tijd. Ik wilde nog een extra kwartet en dat werd creatief en vriendelijk opgelost. Persoonlijke benadering. Kwartet is prima van kwaliteit.

Gemakkelijk om te maken, uren lang speelplezier

Super fijne service en een mooie set kaarten!

Een perfect idee voor een cadeautje! De service was heel goed, binnen 2 werkdagen was het thuis bezorgd. De kaarten zijn van goede kwaliteit en de foto’s komen er precies op zoals je ze bij het invoeren ziet. Het word geleverd in een mooi bakje om in te bewaren. Ik was er erg blij mee!

Super kwaliteit en service!

Het maken van het kwartet is makkelijk en leuk (soms wel lastig te zien of de foto nou wel of niet goed geüpload wordt) en het resultaat is super!

Leuk kado, mooi uitgevoerd

De foto's zijn duidelijk, de kaarten kleurrijk en de services snel en goed. Ben heel tevreden.

Mooi

Het is een heel leuk en mooi kwartetspel geworden,

Leuk, origineel en snel geleverd

Hier kun je vrij eenvoudig een leuk kwartetspel in elkaar zetten. En omdat ik het vrij snel nodig had, even gebeld en het werd diezelfde dag nog verzonden naar mij. Top! En het resultaat is echt heel leuk!

Ik had zelf een fout gemaakt maar ze hebben dat heel netjes en heel snel voor een mooie prijs opgelost voor me ik ben heel tevreden

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam