Origineel kado mooie kwaliteit

Ik heb een kwartet kado gegeven aan mijn moeder. We hebben het meteen met de hele familie gespeeld. Ooms en tantes vonden het ook leuk. Leuk om de familie foto's er in te verwerken en tijdens het spel te lachen om de leuke foto's. De kaarten mooi en stevig. De fotoafdrukken zien er goed uit. Ik zou wel iets meer keuze willen hebben voor de kleuren van het kwartet. Als je een hoog aantal kwartetten hebt zijn er weinig keuzes voor de kleuren en dan lijken sommige kleuren te veel op elkaar.

Ontzettend leuk cadeau!

Ik ben heel erg tevreden hoe mijn kwartetspel is geworden, mooie kwaliteit en een enorme verrassing voor mijn zus en zwager, waar hij voor is. Echt top!

Leukste verjaardagscadeau ooit

Het kwartet maken was makkelijk en je kon er veel aan personaliseren. Was er ook super snel en in een leuk doosje! Zou het echt aanbelevelen!

Mooi kwartetspel

Ziet er uitstekend uit

Makkelijk te maken en het wordt snel geleverd

Snel, goede kwaliteit en goede service!

Heel erg blij met mijn bestelling bij kwartetcadeau! Zeker een aanrader ;)

Goede adequate klantenservice!

Er zaten foute afdrukken in het door mij bestelde kwartet doordat er iets mis ging met het opslaan ervan. Dit werd snel en vriendelijk opgelost, zodat ik de juiste versie ontving. Heel fijn!

Prima kwaliteit kwartetspel

Met jullie format is de inrichting heel eenvoudig. Het kwartet is van goede kwaliteit en de levering gaat precies volgens afspraak. Echt een aanrader als je een niet alledaags cadeau wilt geven.

Gemakkelijk te maken en super leuk resultaat!

Het programma om het kwartet te maken is simpel en wat je op je scherm ziet is wat je krijgt! Mooie stevige kaartjes. Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje is dit een aanrader!

Goede fotokwaliteit en snelle reactie op e-mails!

Goede kwaliteit vormgegeven kwartet

Je kunt makkelijk via de site eigen foto’s uploaden om een persoonlijk kwartet te maken. Het kwartet was binnen vier dagen per post afgeleverd. Het doosje en de kaarten zijn van goede kwaliteit. Het bedrijf houdt je per mail goed op de hoogte van de levering en houdt zich aan de afspraken.

Met dit cadeau verras je vrienden, familie of collega's echt!

KwartetCadeau biedt de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en goedkoop een waanzinnig origineel idee te creëren. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt en door de gemakkelijke tooling van KwartetCadeau lukt dat ook nog eens perfect. Ook de distributie en service van KwartetCadeau zijn erg klantgericht en vriendelijk

Snelle levering en een erg knap kwartet, makkelijk te maken via de browser. Ik kan er niets op aanmerken!

Geweldig mooi

Wij hebben dit als cadeautje besteld en zijn superblij met de uitkomst. Precies wat we in gedachten hadden en ook nog erg goede kwaliteit. De prijs-kwaliteit verhouding is ook goed, kortom ik ben er heel tevreden mee.

Supersnelle service

Mooie kwaliteit kaarten.

Eenvoudig online te maken, goede kwaliteit, snelle levering

Eigenlijk heb ik met het bovenstaande alles gezegd. Een feedbackpuntje is dat bij trainingsdoeleinden het spel wat flexibeler zou kunnen en het zou ook mooi zijn wanneer het doosje ook bedrukt kan worden.

Prachtige uitvoering, vlugge levering !

Heel tevreden !

Goeie kwaliteit en snelle levering!

Mooi product voor een goeie prijs! Ook de kwaliteit van het product is goed. Leuk cadeau om te geven.

Jammer dat er geen uitvoering is voor nog niet lezende kinderen

Mooie foto's, duidelijk programma, alleen kunnen mijn kinderen nog niet lezen... Nu zelf opgelost met de voortekens +-*#, maar dit had leuker gekund met bijvoorbeeld plaatjes van een auto, bal, etc. Evengoed spelen we het vaak!

Mooi en snel geleverd

Mooie kwaliteit, standaard formaat kaarten. Het was mij alleen op de website niet helemaal duidelijk of de verschillende formats verschillende prijzen zouden hebben, dit bleek gelukkig niet zo te zijn.

Makkelijk te maken en super kwaliteit.

De tool om de kaarten in te vullen is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is de kwaliteit van de kaarten erg hoog. Ziet er professioneel uit met zelfs een gebruiksaanwijzing. Ik had gevraagd of ze hem met wat spoed konden versturen wegens een verjaardag: de volgende dag lag hij in mijn brievenbus. Het cadeau viel bij iedereen in de smaak wegens originaliteit. Ik ga er binnenkort weer een bestellen!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Top!!

Heb alleen 1 kaart tijdens het spelen laten vallen tussen de vlonder! Hopelijk kan ik die nog nabestellen.

Een heel origineel cadeau

De kaartjes zijn super mooi. Foto’s zijn goed scherp.

Goede kwaliteit, mooie foto's, snelle levering.

Goede kwaliteit, mooie foto's, snelle levering

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam