Pluspunten

Snelle levering en erg mooie kwaliteit kaarten. Het uploaden en teksten plaatsen gaat heel erg makkelijk!

Het programma slaat de foto's en teksten niet automatisch op, dat is wel even vervelend als je al wat kwartetten hebt bewerkt en even een pagina 'terug gaat'.

Pluspunten

Heeeel erg tevreden. Had een familie kwartet gemaakt voor 12 personen voor onze wintersportvakantie in Oostenrijk. Gisteravond gedaan.....wat een succes

Ga zo door

Pluspunten

Leuk programma Fijne opties Lang geheugen Snelle levering Kostenloos probleem oplossing

Pluspunten

Super leuk kwartet geworden! En snelle levering m!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het kwartet. Is bedoeld als een cadeautje, zal zeker een succes zijn. Snelle levering, prima kwaliteit en met het leuke doosje er om heen is het een leuk cadeau!!

Pluspunten

Mooi uitgevoerd, op tijd en een groot succes op het feest!

Pluspunten

Topprodukt en snelle levertijd. We hebben 2 kwartetten besteld en hebben een goede service gehad. Eenvoudig te maken en een goede resultaat

Pluspunten

Goede kwaliteit, zoals een kwartetspel behoort te zijn. Zeer tevreden met het resultaat.

Pluspunten

Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan naar aanleiding van mijn vraag voor een afwijkend kwartet. Daarna werd de bestelling snel en keurig verpakt geleverd.

Pluspunten

Toen ik iets op de website niet snapte kreeg ik gelijk telefonisch contact. Ook een extra maatwerk vraag van mij wilden ze oplossen voor me. Supertevreden!

Pluspunten

Mijn 80-jarige vader is erg blij met zijn kwartet. Gemakkelijk foto’s te laden en bewerken. Is een echt cadeau geworden. Info op de site klopt. Op de 4e werkdag na de bestelling in de bus. Mooie kwaliteit drukwerk en karton. Blij mee!

Pluspunten

Super leuk Makkelijk om te maken

Het zou leuk zijn wanneer er op de deksel van het doosje ook een foto staat BV de foto van de achterkant van de kaarten

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke personeel. Na wat moeilijkheden met het opslaan van het kwartet ben ik heel fijn geholpen. Ook de vraag of het kwartet voor een bepaalde dag opgestuurd kon worden was geen probleem. En niet onbelangrijk, iedereen is super enthousiast over het eindproduct.

Geen.

Pluspunten

Prachtig afgewerkt!

Pluspunten

Accuraat en snel

Pluspunten

Snelle levering. Goed resultaat

Pluspunten

Heel makkelijk in gebruik, supersnelle levering, goede kwaliteit. Origineel cadeau wat heel erg in de smaak valt!

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit!

Software UX kan iets beter. Png afbeeldingen uploaden ging niet

Pluspunten

Je moet natuurlijk eerst zelf aan de slag met het plaatsen van de foto's en de bijpassende tekst. Erg leuk werk om te doen. Een advies sla regelmatig op. Zoals het werkt bij ieder software programma moet je even op verkenning hoe alles precies werkt. Dat heb je snel onder de knie en dan is het een fluitje van een cent (euro cent). Het opslaan en paar dagen verder er weer aan werken gaat ook goed. Het uiteindelijke product opsturen voor verwerking is een kwestie van een druk op verzenden. Daarna heb je het kwartetspel binnen enkele dagen in huis. Zoals ze ook beloven op de website. Daarnaast bieden ze ook goede service als je een helpende hand nodig hebt. Geweldig leuk is het eindresultaat.

Het was mij niet helemaal gemakkelijk gevallen hoe ik naar mijn producten kon als ik in het hoofd menu was, misschien nog ergens een duidelijke knop anders dan de knop met jullie bedrijfslogo. Ik doe het even uit mijn hoofd maar zo iets was het wel.

Pluspunten

Snel geleverd Gebruiksvriendelijk programma Mooie kwaliteit

Pluspunten

Snelle service en keurig product afgeleverd! Zeer tevreden en blij met het resultaat! Dank jullie wel!

Pluspunten

Mooi afgedrukt. Snelle levering.

Pluspunten

Prima kwaliteit kwartet Zeer snelle levering

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam