Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

Klantgericht, snelle service, goede kwaliteit

Hoesje rondom het kwartet zou ook vormgegeven moeten kunnen worden.

Pluspunten

Mooie kwaliteit snelle levering

Pluspunten

Mooie en duidelijke website. Betrouwbare informatie en fraaie uitvoering van het kwartetspel.

Pluspunten

Snelle levering prima drukwerk

Pluspunten

Correcte levering, kwartetkaarten zien er net zo uit als je ze op het scherm ziet tijdens het ontwerpen. Netjes verpakt.

Pluspunten

Snel en heel net antwoord of vragen

Mijn 1e kwartet was de standaard versie, als je daarmee start kan je niet wisselen tussen de verschillende opmaak. Beetje kopiëren & plakken kon het oplossen. Dus dat is dan ook het enige kleine verbeterpunt. Oh en meer keuze uit kleuren voor de kaarten zou leuk zijn

Pluspunten

Prima en snel geleverd!

Tja... dat doosje hè

Pluspunten

Fijn programma om de kwartetten mee te maken. Alles is super duidelijk. Snelle levering, en over de kwaliteit ook geen klagen. Het resultaat is erg mooi geworden.

Pluspunten

Mooi product, handig te maken, snelle levertijd

Als een foto van onvoldoende kwaliteit is, komt er wel een waarschuwing en wordt de foto aangepast, maar je kunt niet zien om welke foto het gaat.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit kaarten. Goede en snelle levering van het kwartetspel. Telefonisch goed bereikbaar.

Misschien korting bij het bestellen van een herdruk. Kwartet is zo mooi geworden dat we het graag ook nog een ander cadeau hadden gedaan ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Systeem is eenvoudig en resultaat erg goed

Optie om contactafdrukken te kunnen maken

Pluspunten

superleuk kwartet geworden! met veel plezier gemaakt en de uitvoering is perfect, prachtige kaarten

persoonlijk vond ik het jammer dat er alleen liggende foto's gebruikt kunnen worden, maar het kwartet is er niet minder leuk om geworden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer gebruikersvriendelijk programma om een kwartet samen te stellen. Duidelijk ook en snel geleverd.

Foto's zijn nogal donker afgedrukt op het kwartet en ik vind de kwaliteit en scherpheid van de foto's ook niet optimaal nog.

Pluspunten

Heel erg grappig om een eigen kwartet te hebben met ons bedrijfje, we hebben het tijdens de lunch gespeeld en erg hard gelachen! Verder mooi doosje, goede kleuren, snel verzonden, en al leuk om via de (erg handige) tool te maken.

Wij zijn grafisch vormgevers en dus een beetje zeurpieten als het op papiergebruik aankomt :) De glanslaminaat zorgt aan de ene kant voor een heel goede houdbaarheid en geen vieze vingers, maar het is iets minder mooi dan matte kaarten :)

Pluspunten

Eenvoudig om kwartetspel foto’s te uploaden en spel vorm te geven. Het zijn mooie kaarten geworden ondanks dat de kwaliteit van de aangeleverde foto’s niet altjd optimaal was. Levering zoals overeengekomen

Pluspunten

Snel, geleverd zoals je besteld hebt. Gewoon top

Zo door gaan.

Pluspunten

makkelijk zelf te maken, snelle levering, mooie afwerking.

Pluspunten

De site werkt super goed en makkelijk. Ook was het bij mij enorm snel binnen , ik heb maar 2 dagen moeten wachten. En wat ik binnen kreeg was van enorm goeie kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die een creatief cadeau wilt maken !

Pluspunten

Snel geleverd ziet er goed uit.

Mogelijk maken doosje te personaliseren zou leuk zijn.

Pluspunten

Snelle levering Mooie kwaliteit Goed formaat Makkelijk te maken

Pluspunten

Prettige site, kwartet vormgeven gaat makkelijk en snel en intuitief. Mooie kwaliteit kaarten! Snelle verzending. Goed bereikbare klantenservice (telefonisch) en heel vriendelijke medewerker gesproken

Enkele foto's vielen wat donkerder uit dan verwacht, maar was in ons geval niet storend.

Pluspunten

Erg mooie kaarten geworden. Goede service en een super snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, mooi kwartetspel.

Pluspunten

Snelle levering, handig programma om het kwartet mee te maken en uitstekende printkwaliteit

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam