Pluspunten

Hele snelle levering en mooie kwaliteit. Een perfect cadeau!

Pluspunten

Goede service, makkelijk te bereiken, snelle afhandeling.

meer duidelijkheid over verschil totaal spel en kwartet op website wellicht...

Pluspunten

Site werkt prima. Alles lekker duidelijk en makkelijk.

Pluspunten

Kwartet was eenvoudig te maken, bestelling snel in huis, mooi gedrukt en snelle reactie op mijn vraag via het contactformulier

Zou leuk zijn als je een foto/logo (zoals op een achterkant van de kaartjes) op het doosje kan laten drukken

Pluspunten

Goodmorning, ik ken uw bedrijf helemaal niet!! Ik heb ‘n kwartetspel gekocht, mooi spel!! Maar van uw bedrijf weet ik helemaal niets

Niet van deze vreemde enquetes naar uw klanten sturen.

Pluspunten

Gemakkelijke bediening, snelle levering, en heel fraaie kaarten! Je kunt je focussen op het verzamelen van de leuke plaatjes. Een aanrader :)

Meer opties aanbieden om wat leuks te doen met het doosje. Al plak je er een printje op ;-)

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken systeem, zekerheid hoe het eruit gaat zien

Misschien kunnen jullie per foto aangeven wat de kwaliteit is (met smileys ofzo) met een tip van: probeer de foto wat lichter te maken, bijvoorbeeld.

Pluspunten

Snel geleverd!

Ik heb vijf keer opnieuw het spel moeten maken omdat ik soms per ongeluk wegklikte. Uiteindelijk bleek dat hij wel alels had opgeslagen, maar dat wist ik dus niet. Een aanmeldfunctie op de startpagina is echt een must daarom! (Aanmeldpagina was niet te vinden namelijk, inloggen wel)

Pluspunten

Hele snelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

Goede kwaliteit karton en mooie kleuren vd fotos, snelle levering voor maatwerk

Pluspunten

Hele mooie kaarten die ook echt als officiële speelkaarten aanvoelen. Wij hebben het als cadeau gemaakt en dit geven we echt met plezier en trots weg. Ik vond de software heel prettig werken en de communicatie en afhandeling heel goed! Aanrader!

Pluspunten

Goed contact over een aanpassing. Keurig op tijd geleverd. Heel mooie uitvoering

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt. Kwartetspel ziet er mooi uit.

Pluspunten

Super snelle levering, goede stevige kwaliteit, mooie kleuren.

Pluspunten

Superleuk geworden! Mooi afgewerkt en natuurlijk helemaal gepersonaliseerd. Wat een leuk cadeau. Ook prijs kwaliteit in prima verhouding.

Pluspunten

Mooi gemaakt, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

simpel en helder programma mooie vormgeving programma werkt goed

jammer dat je geen png kunt gebruiken zou leuk zijn als de deksel dezelfde omslag heeft als de achterkant van de kaarten

Pluspunten

Ik ben 100% tevreden over het eindresultaat. Het is een zeer net kwartet geworden. Goede kwaliteit kaartjes, duidelijke foto's en bovenal een website die zeer duidelijk is en zeer goed werkt. Ik ben niet gauw 100% tevreden maar nu eens een keer wel. Zoek je een leuk en ludiek cadeau dan kan ik dit zeker aanraden. Het zoeken naar de foto's brengt ook leuke verhalen en herinneringen naar boven.

Pluspunten

mooi spel kaarten. goede kwaliteit. snelle bezorging. duidelijke website, goed werkbaar. heel leuk kado.

wel wat duur. ik zou eerder weer bestellen als de prijs tussen 10-15 euro lag

Pluspunten

Duidelijke site, beloofde levertijd wordt nagekomen, goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Pluspunten

Snelle, directe en persoonlijke communicatie. Doen wat ze beloven; maken de klant blij! Mooie kwaliteit kwartet!

Pluspunten

Enorm snelle en goede service! DIt is de derde keer dat we een kwartet bestellen en blijft top!

Pluspunten

prachtig, heel tevreden over het kwartet. foto's en tekst goed afgedrukt en goede/stevige kwaliteit kaarten snelle levering en fijn dat de twee doosjes brievenbus pasten

geen

Pluspunten

Prima kwaliteit geleverd en makkelijk kwartetten bijbestellen. Erg tevreden!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam