Pluspunten

Levering ontzettend snel. Kaarten en foto’s van zeer goede kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Fantastische kwaliteit! Heel gaaf dat je een onbeperkt aantal kwartetten kan maken en een eigen achterkant van de kaarten. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Wellicht ook nog een custom doosje zou het helemaal afmaken. De prijs is wat aan de hoge kant als je deze vergelijkt met andere aanbieders.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. Meedenkend. Wij wilden de levering snel hebben en toen hebben ze voorgesteld om de levering op te komen halen.

Pluspunten

snelle service eenvoudig te maken makkelijk te wijzigen

Pluspunten

Kwaliteit van de foto's op het kwartet zijn heel goed. Ook bij de gescande foto's. En snelle levering.

Pluspunten

Goede communicatie , snelle service en mooi afgewerkt product. Persoonlijk cadeau dat er professioneel uitziet!

Tijdens t maken : Aantal photos in download overzicht mag iets meer zijn. Overzicht van alle kwartetten in foto’s zou prettig zijn. Vergelijken ed dan makkelijker . .

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke website om foto's te uploaden! Als gebruiker moet je wel de discipline hebben om je werk op te slaan, maar dat is logisch. Snelle levering ook en prachtig afgewerkte kaarten. Ik ben bijzonder tevreden!

Pluspunten

Transparant en vriendelijk aan de telefoon, goede kwaliteit kwartetspel.

Pluspunten

Snelle service. Mooi product. Het programma om het kwartet te maken is heel overzichtelijk en simpel. De kaarten zijn van stevig materiaal en zien er mooi uit.

Pluspunten

Is altijd afwachten wat je thuis bezorgd krijgt maar dit viel absoluut NIET tegen. Super blij met het resultaat, hele mooie kwaliteit, en snelle bezorging! Top

Pluspunten

super goede service en help desk functie. We hebben een prachtig kwartet!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. De kwartetten zijn perfect afgewerkt en van een goed formaat.

Pluspunten

Geweldig en makkelijk om te maken

Pluspunten

Gemakkelijk te maken. Snelle bezorging. Prima bedrijf

Pluspunten

super makkelijk programma om uniek kwartet te maken. Snelle levering, dik tevreden

Pluspunten

mooie duidelijke foto's, snel binnen. ben erg tevreden

geen

Pluspunten

Eenvoudige software dus makkelijk te maken en goede kwaliteit van de kaarten. Ook de afdruk van de foto's op de kaarten is zeer netjes en helder. Zeer goede klantenservice.

Als je veel met 'tab' toets werkt (windows), dan kan de site helaas vastlopen in de tekstblokken van de kaarten. Maar omdat de site zelf het werk opslaat tussendoor. gaat niet al het werk verloren en kan je weer verder met refresh.

Pluspunten

mooie kwaliteit drukwerk ! behulpzame helpdesk !! snelle levering !!! resultaat: >>> SUPERLEUK KADO VOOR MIJN JARIGE VADER !!!!!!!!!!!

eenvoudige site, werkt goed vanaf de pc (maar omdat het met flash functioneert, had apple er problemen mee.... maar vanaf mijn iphone lukte het me uiteindelijk toch via de flashbrowser puffin

Pluspunten

Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de kaarten en de foto's! Het heeft (incl. de besteldag) 5 werkdagen geduurd voordat het in de brievenbus lag. Dus 1 dag later dan ze beweren op de site. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Pluspunten

De kwartetten zijn geweldig mooi van kwaliteit. Echt een feestje om te geven, krijgen en mee te spelen.

Tijdens de online procedure van foto's invoeren moet je er zelf goed op letten dat je de foto's af en toe opslaat, want het is mij een aantal keren gebeurd dat ik uit het systeem gegooid werd. En dan is er geen geautomatiseerde backup.

Pluspunten

- duidelijke & vriendelijke informatie aan de telefoon - razendsnelle druk - razendsnelle levering, zelfs voor Kerst - prachtige kwaliteit van de kaartjes (papier & soort) - handige interface online - ook later nog eens na te bestellen

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam