Pluspunten

- je kunt het kwartet online bewaren en later afmaken - zeer gebruikersvriendelijke interface

- betalen met eenmalige incasso

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk, snel

Kwaliteit v foto's die aangeleverd worden controleren en aangeven dat de kwaliteit bv "minimaal" is?

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

Absolute top service en kwaliteit! In 2 dagen geleverd en persoonlijke service geleverd! Bedankt!

Het betalen met Ideal werd vier keer afgebroken.

Pluspunten

Heel flexibele manier om met onze wensen om te gaan. Vriendelijk, accuraat en snel.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering. Gebruiksvriendelijk, erg makkelijk om leuk kwartet te maken

Pluspunten

Fijne terugkoppeling. Snelle service. Mooie website waar de kaarten zeer eenvoudig vorm gegeven kunnen worden.

Hoewel een prachtig product en mooie herinnering kunnen wij toch niet helemaal de prijs plaatsen. We begrijpen dat het om op maat gemaakt drukwerk gaat maar hoe meer spellen er aanbesteed worden, hoe goedkoper dat natuurlijk wordt. Desalniettemin, we zijn er heel erg blij mee.

Pluspunten

Snelle levering en het ziet er prachtig uit. Supermooi voor onze zoon die gaat trouwen met zijn grote liefde! Geef het zeker door!

Geen.

Pluspunten

Zeker goede kwaliteit, online programma werkt zeer goed en gemakkelijk! Kan haast niet mis gaan. (heb er een voor mijn vriendin gemaakt en ze was er helemaal weg van)

Ehhh nou misschien dat je het ook op een telefoon kan doen? Of dat je zelf kan kiezen of de foto in horizontale of verticale richting word bijgesneden om het passend te maken. Of even aangeven wat de lengte en breedte verhoudingen zijn voor de foto op het kwartet spel (geld ook voor de achterkant wat dat is weer een andere maat)

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit kaarten

Pluspunten

Superleuk en mooi kwartet! hilarisch cadeau! Na bestellen supersnel in huis.

Blijf software aanpassen, verbeteren etc als dat kan. Ik heb een paar keer de hele boel opnieuw moeten maken omdat je werk in het proces niet wordt opgeslagen. Beste is om na ieder kwartet dat je af hebt, op te slaan.

Pluspunten

Ontzettend leuk zo'n kwartet! Goede kwaliteit, foto's zien er goed uit, snelle levering, goede communicatie.

geen

Pluspunten

Super goede levering en bijzonder mooi kado om te maken en te geven!!

Pluspunten

Super service Mooie afwerking Snelle levertijd Mooi product

Pluspunten

De software werkt prima, de levering ging snel en de kaarten zien er erg mooi en stevig uit. Top!

Pluspunten

Het product had een snelle levertijd en een zeer goede kwaliteit. De site was prettig en het maken ging erg gemakkelijk en snel

Tijdens het maken heb ik geen knop kunnen vinden om het project tussentijds op te slaan. Dit vond ik toch wel lastig waardoor ik het venster altijd maar open liet staan.

Pluspunten

prima product, prettige website die makkelijk werkt en snelle levering

Pluspunten

Levert exact waf je besteld. Zeer klantvriendelijke wijze uw eigen spel te maken. Product ziet er goed uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling is snel bezorgd en zag er top uit! Bij contact per mail ook snelle reactie!

Pluspunten

Makkelijk programma om mee te werken tof cadeau snelle levering

Zelf een kaft kiezen voor het doosje waar de kaarten inzitten?

Pluspunten

Kwartet spel makkelijk samen te stellen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de kaarten zijn van mooi kwaliteit, daardoor komen de foto's ook mooi uit. Het is binnen een week afgehandeld en op de post.

Nog even terug kunnen kijken wanneer je de bestelling al hebt doorgezet. De mogelijkheid om foto's verticaal te plaatsen zonder randjes. Je kan alleen nu horizontaal plaatsen.

Pluspunten

Snel geleverd en zag er mooi en verzorgd uit!

Nee

Pluspunten

Aangename benadering door klantenservice, hulpvaardig. Kwartespel was snel gemaakt en van hoge kwaliteit. Ook kleuren kwamen goed uit ondanks een zer diverse set foto's van allerlei leeftijd en belichting.

Bied eventueel extra betaal- en verzendopties.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam