Pluspunten

De kwaliteit van de kwartetkaarten is heel goed. Het product is gemakkelijk te maken op de site, en wordt erg snel geleverd. Ik ben meer dan tevreden en de ontvanger ook!

Pluspunten

snel en effectief

graag de verzendkosten en tarieven vanaf het begin al vermelden, nu kwam ik er pas achter nadat ik al het werk had gedaan

Pluspunten

Duidelijk , klantvriendelijk programma en goede telefonische begeleiding.

De titel van het kwartet wordt niet meegenomen. Op het doosje zelf zou dat zeker een goede plaats kunnen krijgen.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, flexibele service

Pluspunten

Eenvoudige bestelmodule, snelle levering en super goede kwaliteit.

Prijs is aan de hoge kant. Zou leuk zijn als je gratis een persoonlijke achterkant kan maken en daar niet nog extra voor moet betalen.

Pluspunten

Kwartet ziet er schitterend uit. Is makkelijk om te maken!

Pluspunten

Handig programma om te maken, zeer gebruiksvriendelijk, snelle levering, mooi product.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering.

Pluspunten

Heel vriendelijke en goede uitleg toen ik even niet wist hoe het moest. Snelle afwerking en hele mooie uitvoering.

Pluspunten

snelle levering. kaarten zien er mooi uit. makkelijk programma om de kaarten te maken

niet goedkoop voor een spelletje, wel leuk.

Pluspunten

De website is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Voor vragen is het bedrijf gemakkelijk bereikbaar, de service is prima. Het resultaat is boven verwachting: mooie uitvoering, prachtig van kleur.

Als je nog geen account hebt, is het niet direct duidelijk hoe er eentje aan te maken.

Pluspunten

- de kaarten zijn van kwalitatief goed materiaal - de kaarten zijn goed geprint - super snel gelevert

- het doosje is niet zo mooi

Pluspunten

Super snel geleverd Goede kwaliteit Vriendelijk geholpen bij een telefonische vraag

Pluspunten

Te gekke service! Door eigen fout een kwartet omgewisseld, gratis de kwartetten opnieuw gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie. Snel bezorgd. Makkelijk te gebruiken.

Werkt niet goed met Mozilla Firefox. De kleuren vallen wat donker uit. Kleine aanpassingen van de foto's zouden fijn zijn.

Pluspunten

De kaarten zijn gemakkelijk te maken en al na twee dagen bezorgd.

Pluspunten

KwartetCadeau levert een prachtig product: een mooi uitgevoerd kwartet. Het spel werd vlot geleverd. Ook de communicatie met het bedrijf verliep prettig; ik had gevraagd of het kwartet zo spoedig mogelijk kon worden geleverd in verband met een feest en ik werd op m'n wenken bediend. Kortom, prima bedrijf!

Pluspunten

Gemakkelijk programma om kwartet in te maken. Snelle levering. Stevige kaarten.

Geen!

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, werkt makkelijk. Snelle levering, nette afwerking.

Pluspunten

Hele mooie kaarten. Goede kwaliteit en snel en netjes geleverd.

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering en snel antwoord op mijn vraag. Mooie kwaliteit kaarten in mooi doosje. Echt goed verzorgd.

Pluspunten

1. Bijzonder gebruikersvriendelijk ook voor IMac 2. Resultaat perfect Foto's beter dan aan geleverden 3. Snelle levering super

net

Pluspunten

Goede service en snelle reactie op vragen. Kwaliteit van het kwartet ziet er ook goed uit!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam