Pluspunten

Super resultaat, echt een kwartetspel met stevige kaarten verpakt in een mooi doosje, compleet met spelregels. Echt top en erg snelle levering. Alleen maar positief!

geen

Pluspunten

Hartstikke mooie kwaliteit van het spel en best makkelijk te maken op de computer. Onze kinderen vonden het fantastisch om een kwartetspel van ons gezin te hebben

Pluspunten

Wat zijn de kaartjes leuk geworden! Goede kwaliteit van het papier/karton. En snelle levering. Kortom een aanrader.

Pluspunten

Mooi kwartetspel Gebruiksvriendelijke site Toen het kwartet te laat aan zou komen is er goed meegedacht door het bedrijf en is er zelfs een deel van de kosten teruggestort. Super geregeld

Pluspunten

Mooi kwartetspel voor een prima prijs. Op tijd geleverd en erg leuk om je eigen spel te kunnen spelen.

Pluspunten

Ziet er mooi uit, snelle levering. Is zoals je het op de site ziet en is gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

Duidelijke site. What you see is what you get

geen

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd. Mooie kwaliteit kaarten.

Pluspunten

Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk template, snelle levering, goede service: persoonlijke benadering, snel antwoord op vragen, meedenken. Top!

Ideeen voor kwartet: zou leuk zijn als je naast foto's, ook tekst kunt plaatsen. En als je foto's op een eenvoudige manier kunt bewerken binnen de template (zoals bij Instagram; dmv filters).

Pluspunten

Mooie side. Duidelijk en makkelijk! Prima service. Mooi kwartet spel!

Pluspunten

Het kwartet dat ik heb besteld is snel en correct geleverd en ziet er mooi uit.

Bij het maken van de kaarten zou het fijn zijn als je tijdens het maken de foto nog kan bewerken, zoals dat ook bij een fotoboek kan. Nu heb ik een aantal foto's die wat somber zijn uitgevallen in het kwartet.

Pluspunten

Uniek persoonlijk cadeau, snelle levering, mooie foto kwaliteit. kan alle eigen creativiteit in kwijt

Foto's soms een beetje donker

Pluspunten

goede service, goede kwaliteit, makkelijk programma.

De kleuren van de verschillende kwartetten mogen beter te onderscheiden zijn.

Pluspunten

Hele goede service, maatwerk is bespreekbaar.

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten en simpel te maken!

Pluspunten

Prettige en snelle service, mooi materiaal, briljant cadeau!

- Ik vind dat de kaarten iets te donker zijn afgedrukt - Ik zou liever meer ruimte hebben voor het beeld en wat minder voor de tekst.

Pluspunten

Snelle bezorging, en fantastisch mooi kwartetspel van stevig materiaal. Het is de prijs dubbel en dwars waard.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk programma om het product zelf vorm te geven, product volgens afspraak en op korte termijn ook bezorgd. Kwaliteit van het product is ook goed. Kortom zeker een aanrader.

Nvt

Pluspunten

Simpel om te maken en supermooi resultaat!

Als je een verticale foto plaatst zou het fijn zijn als deze niet automatisch in de breedte wordt gepast waardoor boven- en/of onderkant wegvallen.

Pluspunten

makkelijk te maken, snelle levering, ziet er goed uit, goede kwaliteit

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam