Pluspunten
Pluspunten
Snelle en nette levering. Aardig personeel.
VerbeterpuntenEen handleiding voor de GHD maken ;-)
Pluspunten
Na bestelling via internet goed contact.
Pluspunten
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan nav een bericht op FB (BTD). Ik had supersnel antwoord op alle mailverkeer en afhandeling van mijn bestelling verliep vlekkenloos. Echt een aanrader als je sportartikelen nodig hebt.
VerbeterpuntenIk ben tevreden over team lifemaxx en zal de volgende keer als ik weer sportartikelen nodig heb, zonder twijfel bij lifemaxx bestellen.
Pluspunten
Persoonlijke en goede service
Pluspunten
Producten zijn erg goed en de service ook Onze leden in de sportschool zijn ook erg enthousiast over Lifemaxx producten.
Pluspunten
Goede communicatie aan de telefoon.
VerbeterpuntenProduct was niet voorradig aangegeven levertijd klopt niet.
Pluspunten
Eenvoudig bestelling kunnen doen via de site is zeker een pluspunt
VerbeterpuntenAls nieuwe klant heb momenteel geen genoeg kennis voor verbeterings punten
Pluspunten
Top materiaal, met mijn eerste training met de nieuwe halterst meteen 2 nieuwe PR's gehaald!
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je fijne beoordeling en gefeliciteerd met je nieuwe PR's Guus! Super om te horen en succes met alle komende PR's!
Pluspunten
Super klantvriendelijk en fijne service
Pluspunten
Snelle reactie over de Niet ye leveren producten! Nu al bij 2 bestellingen
VerbeterpuntenOp site zetten dat producten niet leverbaar zijn en niet eerst klant laten betalen!!
Beste Jack, Vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt! Wij hebben meer dan 500 producten die wij zo goed als mogelijk op voorraad proberen te houden, helaas kan het voorkomen dat een product niet op voorraad is of de levering vertraging oploopt. Mijn collega heeft aangeboden dat het bedrag binnen een dag teruggestort kan worden en je zo een soortgelijk product ergens anders kunt bestellen, mocht je er niet op willen wachten. Mocht je toch graag willen wachten, dan zullen wij een cadeautje bij de bestelling meesturen als dank voor je geduld. Wij horen het graag zodat we het direct in orde maken en hopen dat we je alsnog tevreden kunnen maken met ons als bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering van product.
Pluspunten
armin heeft ons zeer goed geholpen en bijgestaan in producten die we wellicht beter anders konden nemen ivm de oefeningen die we wouden doen, tevens heb je snel bericht terug als je mailt ( erg fijn ). toestellen zijn snel binnen gekomen en zijn nog niet gemonteerd (crossrekken) over de kwaliteit kan ik daarom nog geen beoordeling geven. al met al zeker een aanrader.
Pluspunten
Snelle levering. Veel producten
Verbeterpuntenik vind het vrij prijzig, vooral voor een kleine sportaccommodatie.
Pluspunten
fantastische service! Zeer vriendelijk personeel!
Pluspunten
Heel snelle service. De spullen netjes thuisgebracht en een leuke attentie erbij.
Pluspunten
Super geholpen met een wijziging in bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenIndien mogelijk ervoor zorgen dat de verantwoordelijke op het leveradres een half uur of uurtje op voorhand opgebeld wordt voor de levering aangezien er niet altijd iemand aanwezig zal zijn voor alle bedrijven.
12 Innsbruckweg
Rotterdam 3047 AH