Goede prijs kwaliteit verhouding

Veel keuze. Voor een redelijke prijs. En een goede kwaliteit.

makkelijk bestelproces, snelle levering, goed product.

Heb een 8kg slamball besteld. Bestellen ging soepeltjes, gelijk de juiste bestelinfo in de mail. Snel geleverd en mooie degelijke slamball.

Duidelijke communicatie over mijn order en super kwaliteit materiaal!

Op enkele items was er een wat langere levertijd, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en alles voldoet wederom aan de goede kwaliteit die ik ken van Lifemaxx.

Een snelle levering

Je word goed op de hoogte gehouden per mail zeer vertrouwlijk.

Mooie spullen en snel geleverd

Great product, delivered quickly

I ordered a piece of weightlifting equipment.

Super quick - great equipment

Good customer service, reasonable prices compared to competition, solid quality And quick delivery

Prima ondersteund en snel beschikbaar

Na vragen snel geholpen en prima ondersteund. Ook het ophalen kon erg snel.

binnen paar dagen mijn bestelling gehad!

snelle levering en goede site

Geweldige macebell

Naar aanleiding van vrienden toch een macebell aangeschaft. Wat een geweldige tool om je lichaam te trainen ik train me grip en houding.

Snelle en correcte levering

Spullen werden de volgende ochtend al op het afgesproken tijdstip bezorgd

Snelle levering en goede kwaliteit

De wallball is snel geleverd en kwalitatief goed

Snel geleverd en top kwaliteit

De 18 kg polyurethaan dumbbells waren snel geleverd. Ondanks de Corona situatie. Ze waren perfect afgewerkt. Heel mooi, en degelijk natuurlijk. Want daarom kies ik voor de polyurethaan dumbbells.

Goeie kwaliteit producten, levering tempo wat minder (corona)

De producten in algemeen zijn erg goed! Ik heb een yoke, powerbar, bankje en gewichten (bumper plates gekocht). De kwaliteit is natuurlijk niet zoals de Officiƫle wedstrijd merken (Rogue). Maar komt redelijk in de buurt. Alleen duurt soms de levering lang, dit kan zijn door de corona!

2 bestellingen inmiddels geplaatst, 1 direct kunnen ophalen,.. 1 wacht ik nog op maar was bij aankoop aangegeven dat er vertraging zou zijn

Overzichtelijke website en snelle bezorging

In mijn sportschool gebruik ik uitsluitend materialen van Lifemaxx omdat ze gewoon kwaliteit leveren. Ik vind het een fijne website en ze bezorgen snel.

Zeer goed!

Fijne afhandeling en snelle verzending!

kwaliteit

goeie producten voor een serieuze home gym

Goede service en stevige producten.

Contact met betrekking tot de bestelling ging snel. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd

Het bestellen verliep makkelijk, ook is mijn barbell snep geleverd

Professioneel

Goede producten en snelle bezorging

Goed advies, snelle en goede service!

Snel antwoord op vragen gekregen via mail. Snelle levering van producten welke op voorraad waren. Vriendelijk personeel! Goede kwaliteit producten!

Zo'n mooi produkt!

Meteen nog 1 gekocht voor een vriend. Mooie en fijne kwaliteit hout en stevige, verstelbare riemen erbij.

Good quality products

I purchased a gymball and an ab roller. Both are of good quality. Would definitely purchase from Lifemaxx again!

Goede producten en snel geleverd

Ik heb een trapbar van Lifemaxx gekocht, zeer tevreden hierover. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen, was prima geprijsd en werd snel geleverd. Kortom: tevreden!

12 Innsbruckweg

Rotterdam 3047 AH