Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is zeer positief!

niks op aan te merken

Snel, compleet

goede kwaliteit spullen

Ik heb meerdere items gekocht en alles is van goede kwaliteit. Ik ga voortaan al mijn bestellingen plaatsen bij Lifemaxx!

Goede communicatie

Website is overzichtelijk en alles is eenvoudig te vinden. De afhandeling is prima op orde en de communicatie is vlot en laagdrempelig.

Super goede en snelle service!

Mijn bestelling werd binnen 3 werkdagen geleverd. Ik had rekening gehouden met een langere levertijd vanwege corona, dus ik was blij verrast toen het al zo snel geleverd werd. Ik heb een aantal barbells en dumbbells besteld en ben super tevreden over de kwaliteit. Kan weer trainen zoals in de gym, maar dan thuis. Thanks voor de goede service!

Prima dienstverlening

Goed product, snel geleverd.

Erg tevreden over aangekochte product

Snelle en efficiënte levering i.v.m. Corona.

Perfecte dienstverlening

Actief de klant blijven informeren en snel reageren en actie ondernemen als er iets niet compleet volgens de planning gaat! Positief verrast helemaal nu met Corona TOP

Friendly and helpful, good people.

Friendly and helpful, good people

Snel

Goed gecommuniceerd en snel de bestelling binnen. Ik had items besteld die niet op voorraad waren maar in een backorder werden gezet, dit was wel vervelend want het duurt nog ruim een maand voordat ik die binnen heb. Contact opgenomen met de klantenservice en verder snel geregeld.

Quick delivery and high quality!

Ordered and delivered with in days!

Goede website, mooie spullen en afhalen ging soepel.

Demo weightlifting bar gekocht. Mooie en goedwerkende bar met stevige korting. Afhalen in Rotterdam was efficen vriendelijk.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Zeer goeie kwaliteit

Correcte, vlugge levering. Goed verpakt, en zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Prima spullen!

Kwalitatief goede producten, met een goede prijs / waarde verhouding.

Via FaceBook werd ik geattendeerd op een uitverkoop van demo-producten. Deze werden tegen een zeer scherpe prijs verkocht. Hoewel het gebruikte producten zijn, is de kwaliteit gewoon goed. Bij het ophalen werd ik zeer vriendelijk en snel geholpen. Al met al zeer tevreden en absoluut een aanrader.

Heb er twee keer besteld en beide keren netjes en op tijd afgehandeld! Aanrader!

Snelle levering!

Very, very nice

Levertijd komt niet overeen met gestuurde email

Jammer dat er op de website en bevestigingsmail andere levertijden vermeld staan. Het is wel te begrijpen door de omstandigheden, maar duidelijkheid zou fijn zijn. Verder goede prijs kwaliteit!

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Via via een doorverwijzing gekregen naar de demo sale. Binnen No time had ik de dumbells in mijn winkelmand en betaald!

Vlotte levering goede kwaliteit

Levering was snel en materiaal van goede kwaliteit. Zal hier zeker nog eens wat kopen!

Kwalitatief goede producten en prima service

Wij hebben resistance bands gekocht voor buitentraining van onze voetbalselectie. Kwalitatief goed trainingsmaterialen en vooral erg duurzaam!

Excellent customer experience

Fast delivery, great customer support service

Zeer goed, professioneel en snel

Als leek is het prettig om bij Lifemaxx te shoppen. De artikelen worden uitgelegd en in zwaarte gerangschikt. Daarnaast werken ze professioneel, snel en accuraat. Kom zeker terug

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb een steel mace 8kg gekocht. Deze was dezelfde week nog geleverd en ik ben zeer blij met de kwaliteit ervan. Positieve ervaring.

12 Innsbruckweg

Rotterdam 3047 AH