Tevreden!

Happy en tevreden met de hexagon dumbbells en studio pump bar en discs. Goede kwaliteit en supersnel geleverd (bijzonder in deze corona-tijden). Ik kan er een heleboel oefeningen mee doen en ben van plan de discs aan te vullen.

Perfecte levering

1 barbell gekocht en losse gewichten. Alles werdt netjes 2 dagen later geleverd.

Van de bestelling met klantenservice tot levering helemaal tot de puntjes geregeld

Mooie gewichten, snelle levering

Fijne gewichten en een snelle levering.

Perfect!

Snelle levering, goede producten

Ik had een bestelling gedaan en wilde toch graag iets aanpassen. Dat kon ik makkelijk telefonisch regelen.

Duurzame kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Degelijke merken Lifemaxx krachttraining en Crossmaxx. Snelle levering. Goede service van personeel, ook in moeilijke tijden.

Goed materiaal, goede service

Vanwege Corona zelf wat materiaal aangeschaft, helaas veel uitverkocht omdat ik niet de enige was met dat goede idee denk ik. Als er meer op voorraad is zeker wat meer in huis halen.

Groot assortiment, snelle levering

Heel tevreden met mijn eerste bestelling bij Lifemaxx. Overzichtelijke website en gelijk gevonden wat ik zocht. Daarbij een snelle levering in een chaotische tijd, dus heel tevreden.

Amazing

Delivered in less than a week ! Fantastic services !

Snel geleverd, goede producten

Levering de dag er op en zeer correcte productfiches. Breed gamma

Snelle levering, goede kwaliteit

De kettlebell werd snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen

Prima! Snelle levering en producten voldoen aan verwachtingen.

Ondanks Corona gebeuren, werden de bestelde artikelen snel geleverd. Geen op/of aanmerkingen.

Echte trainers gaan voor kwaliteit

Als PT vind ik kwaliteit belangrijk voor klanten. Daarom koop ik onder andere bij Lifemaxx en tevreden tot nu toe.

Snelle levering, ik kwam er na het betalen achter dat de stang zonder klemmen werd geleverd. Ik heb gebeld en kon via een linkje betalen en de klemmen werden nog bijgevoegd heel netjes en scheelt mij extra verzendkosten. Enige nadeel vind ik dat de prijs laag lijkt en later btw er nog bovenop komt zou fijner zijn als op de site totaal bedrag inclusief btw zou staan.

Good, easy communication

due to the corona lockdown lot of products where sold out, but they did a good job helping my by phone/email to find similar products.

Mijn pakket werd snel geleverd

Mooie oplossing gevonden voor een product die langdurig op zich laat wachten

Er werd mij een mooie oplossing aangeboden ter vervanging van een product die nog een lange tijd op zich laat wachten. Hopelijk volgt levering nog...

Fijn product!

Fijn product heb er plezier van.

TOP

Snele service goede leveing ook in bizarre moeilijke tijden als deze

Prima, zoals het hoort

Goede communicatie over de status van de bestelling en levering zoals aangekondigd.

vlotte afhandeling en levering

ik ken de producten door ermee te trainen in mijn crossfiets box crossfiets Antwerpen of cfk

Good service, bit higher shipping costs

The product came as described, quality is ok. Price for shipping was a bit high, but the customer services was quite responsive in answering my questions.

Begrijpen wat service is.

Behulpzaam, vriendelijk.

12 Innsbruckweg