Site ok, levering minder

Heb een bar besteld met de gewichten. Blijkt bij aankomst dat de gewichten helemaal niet op de bar passen. Gat te klein! Of stang te dik, is maar hoe je het bekijkt. En dan op eigen kosten retour sturen vind ik een beetje jammer.

Super goed

Snelle levering ondanks de Corona drukte.

Goed geregeld

snelle levering en snelle reactie

Klantvriendelijk

Werd snel gecontacteerd toen het duidelijl werd dat de levertijd zou uitlopen.

Snel en kwaliteit

Snel geleverd, kwaliteit is goed!

Overzichtelijk

De website is overzichtelijk. Jammer dat niet alles op voorraad was. Maar ja dat komt natuurlijk ook doordat iedereen thuis aan het sporten is, De bestelling had ik snel in huis. Instructie was duidelijk.

Perfecte sportartikelen voor thuis

I.v.m. de huidige situatie, waarbij de sportscholen dicht zijn en vele sportactiviteiten niet kunnen, is het fijn om thuis het e.e.a. te kunnen doen. Een kleine week na mijn bestelling de artikelen thuis ontvangen van Lifemaxx en daarmee nu volop en fanatiek mee aan de gang. Springtouw (Crossmaxx LMX1293 Pro bearing speed rope, zeer aan te bevelen, fijn zelf op lengte af te stellen) voor conditie en wat gewicht-schijven en een forearm trainer (uiterst geschikt voor de karters en crossers onder ons) om de spieren op peil te houden. Perfect om thuis in de achtertuin je eigen geïmproviseerde bootcamp uit te voeren.

ondanks Corona crisis snel in huis. Goede communicatie gedurende leveringsproces

Levering was niet compleet

Ik heb kortgeleden een grote bestelling geplaatst. Een deel is al bezorgd. Tot mijn spijt mis ik de kettlebels, een type waar ik bijna twee keer meer voor moest betalen dan normaal, omdat alle andere uitverkocht waren. Gezien ik mijn bestelling snel wilde ontvangen, had ik toch alleen voorradige items besteld en dat later ook telefonisch bevestigd. Ondanks dat dus toch geen complete bestelling ontvangen. Ik ben later ook niet gebeld of gemaild. Dat is dan twee keer balen. Jammer van de armoedige service!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goed assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ondanks dat andere sportzaken momenteel een levertijd hebben van minimaal een paar weken, werd mijn product binnen 4 dagen bezorgd. Top!

Geweldige service

Mijn bestelde spullen waren snel in huis, en daar door hoefde ik geen spiermassa te verliezen

Jammer van de 5% welkomstkorting ipv de 15% COVID-19 korting

Makkelijk bestellen, Super snelle levering, wel veel artikelen pas in mei of juni leverbaar, ben nog niet compleet nu Suggesties voor aanvulling zouden welkom zijn om in 1 keer zo compleet mogelijk te kunnen bestellen Alleen jammer dat de 15% COVID-19 korting me niet op de website duidelijk werd maar wel de 5% welkomstkorting Verder zijn verrassende cadeautjes altijd leuk en welkom

Snelle levering en goed materiaal

De bestelling was snel geleverd en de barbell en gewichten zijn top!

Fine

First order, products are doing the job and delivery was fast!

Super snel en correcte levering!

Snelle levering en goede service

Goede service. Leuk contact met klantenservice over later te leveren producten.

Zeer tevreden!

De materialen zijn natuurlijk fijn om mee te trainen. Levering was ook goed en snel!

Super producten van goede kwaliteit, levering flink vertraagd (maar begrip voor de reden: Corona)

An sich geheel positief maar waar Lifemaxx nog lering uit kan halen is een connectie tussen WH (voorraad aantallen) en website. Het was voor mij nog mogelijk een order in te leggen die vervolgens niet tijdig geleverd kon worden. Ik snap de reden voor de extra drukte maar om teleurstelling te voorkomen zou bovengenoemde connectie met real time voorraad vee kunnen helpen. Nu zorgt het ook voor jullie veel extra handling achteraf. Overigens kan dat miss bewust zijn en heb ik gezien dat het in de week later flink was aangepast op de website (corona banner, verwijdering bestelknop en/of tijdelijk uitverkocht referentie).

Ondanks alle corona maatregelen toch een snelle levering over de landsgrens. Bedankt!

Snelle communicatie en mooi materiaal

Positief!

Super geregeld

Goede service.

Goede snelle service. Vriendelijk personeel en correcte behandeling.

Kettlebell besteld en paar dagen later binnen. Niet de snelste levering maar dat was ook aangegeven dus verder alles naar verwachting!

12 Innsbruckweg

Rotterdam 3047 AH