Top klantenservice

Onderdeel niet bezorgd Ligt bij GLS maar klantenservice van lifemaxx goed bereikbaar en komt met oplossing, fijn !

Stevig materiaal

Door het stevig en duurzaam materiaal zal het lang meegaan.

Toch kunnen trainen met goed materiaal!

Zelfs in moeilijke/ drukke tijden, dat iedereen thuis wil (moet) trainen, werd mij halterstand snel en netjes bezorgt! #lekkerthuistrainen #crossfit

top

goed snel ook in deze tijd

Mooie producten in verschillende prijsklasses

Studio pumpset besteld voor thuis. Ontzettend blij met deze set! Mooi materiaal voor een betaalbare prijs. Snelle levering

Super producten en snelle levering!!

Goeie producten, goeie service en mega snelle levering zelfs tijdens gaos tijden !!!

Mooie producten, goede service.

Wel een wat langere levertijd van de producten.

Makkelijke site, snelle en goede levering!

Meerdere bestelling geplaatst, duidelijke website, makkelijke bestelprocedure, snelle en correcte levering. Eerste bestelling heb ik alleen geen levering update mogen ontvangen en stond de chauffeur ineens voor de deur. Mazzel dat ik thuis was, anders had ik me bestelling waarschijnlijk mis gelopen. Tweede levering ging prima, keurig Track en Trace code over de mail gehad. De bestelde producten waren overigens allemaal naar wens, mooie producten van goede kwaliteit. Hier ga ik vaker bestellen!

Tijdens Corona virus prima levering

Alles netjes geleverd en ook nog 2 extra producten. Voor de dubbele verzendkosten.

Geweldige spullen snel geleverd

Kwaliteitspullen, nog relatief snel geleverd in de corona-periode

fantastisch, nu al meerdere malen bestellingen geplaatst

Tevreden over alles wat is geleverd. Het is allemaal aan de prijzige kant, maar de kwaliteit is dan ook wel fantastisch.

Erg tevreden over de service en de telefonische bereikbaarheid. Helaas duurde het langer dan verwacht door de extreme drukte nu met de Corona.

Fijne materialen en prima levering

Duidelijke site, prima levering en levertijd was ook volgens planning.

Heel goed!

Subliem

TOP!

Fijne website met duidelijke beschrijving van producten. En een snelle afhandeling van je bestelling. De producten die zijn binnengekomen zijn goed en fijn in gebruik.

Snelle service, mooi product.

Snelle service, mooi product.

Prima afhandeling

Nadat ik een vraag had gemaild, kreeg ik vrij direct (binnen 1 uur) meteen antwoord. Bestelling gedaan en thuis bezorgd.

Verpakking was wat minder maar snelheid en producten zijn top!

Op vrijdagavond besteld en dinsdag in huis. Met de drukte rondom Corona is dit heel snel! Het enige minpuntje is dat de doos met de bar helemaal beschadigd was en dat de schijven los in de doos lagen. Hier zaten wel plastic zakjes omheen, maar omdat ze door de doos heen bewegen gaat deze makkelijk kapot. Verder een heel goed product en een complete levering dus ben er heel blij mee!

Fast dilivery

I really happy with the fast dilivery!!

Matig

Ik mis de helft van mijn bestelling. Er wordt mij ook niet gemeld wanneer de ontbrekende materialen wel worden geleverd. Ik heb al wel het hele bedrag van mijn bestelling betaald. Anytime Fitness Keizerslanden Deventer

Snelle top service

Goed product en snel geleverd

Snelle levering, goede producten

Precies wat ik zocht en super snel geleverd

Beste in de markt

De Lifemaxx spullen zijn kwalitatief verreweg de beste in de markt. Daarnaast een snelle levering

Mooi materiaal, goede kwaliteit

Goed product, mooie kleur en kwaliteit. Ook dik genoeg.

12 Innsbruckweg

Rotterdam 3047 AH