Snel, compleet!

Snel, compleet!

Mijn ervaring is oke met lifemaxx

Niet altijd alles op voorraad, levering is soms snel, meestal wordt niet alles meteen geleverd en wordt je niet van op de hoogte gebracht.

Top spullen snelle levering

Ik werk als professional al jaren met Lifemaxx producten. De producten zijn vervaardigt van goed materialen en gaan jaren lang mee. Lifemaxx heeft altijd een snelle levering.

Hebben gedaan en geleverd wat ik van een professionele retailer verwacht. Snelle levering. Geen klachten tegen een acceptabele prijs. Top

Kwaliteit

Mooie spullen en snel geleverd. Dank je wel

Kwaliteitsproducten die snel geleverd worden. Top!

Top. Op naar de volgende bestelling

Goed.

Top kwaliteit, mooie prijzen & communicatie top!

Alles wat ik hierboven zei. Het enige dat misschien iets beter kan is GLS, de bezorgpartij. Hun systeem is niet optimaal en kan de gehele customer/product journey verstoren (= gls tijdvakken werken niet helemaal lekker, geen idee wanneer het binnen kwam. Kan op andere orders misschien al vervelend ervaren worden. Is wel echt mieren neuken...)

Snelle levering en goede oplossing bij een manco

snelle levering alleen was er een manco die niet gemeld was en wij zelf achteraan moesten bellen/mailen. Hierna snel en volgens afspraak opgelost

Snelle levering en direct antwoord op gestuurde mail.

Super blij met de professionele spullen en uitstraling van Crossmaxx

Super tevreden met de artikelen van Lifemaxx een mooie uitstraling en super kwaliteit

Goede producten Snelle levering Duidelijke omschrijving

Vlotte en correcte levering

Alles vlot en snel op het juiste adres afgegeven. Goed en veilig verpakt. Een aanrader!!!

Goed apparaat tot nu toe

Kwaliteit

Snelle levering, goede spullen, goede prijs/kwaliteitverhouding

snelle levering!

snelle levering! het enige wat een beetje jammer is dat ze niet alle materialen in huis hadden, waardoor we ruim een week moeten wachten tot de bestelling compleet is.

Goed product, bevestingsmateraal niet compleet

Een simpel product eventjes ophangen was er helaas niet bij. Met de bijgeleverde pluggen en schroeven in de aanslag bleken de gaten in het wall rack té groot voor de schroeven. Met een ritje naar de praxis om ringen te halen was het probleem gelukkig snel opgelost.

Een aanrader!

Loopt altijd soepel, snel, vriendelijk en ook nog een goede kwaliteit!

gedoe rond levering, wel nette klantenservice

Ik heb materialen besteld volgens de beschikbaarheid op de website. Deze bleek na betaling niet te kloppen waardoor de order moest worden aangepast. Een van de attributen bleek ook niet netjes te zijn afgewerkt. Tevens bleek de halve zending onderweg kwijtgeraakt te zijn door GLS, maar dat is Lifemaxx niet aan te rekenen. Ik heb wel een nieuwe nazending aangevraagd die gehonoreerd is. Hopelijk komt deze zending aan. Uiteindelijk zijn de zaken keurig afgehandeld

Snelle bezorging goede kwaliteit

Fijn product

Goed product zoals omschreven

Goed product zoals omschreven, snelle levering

Goede service,

Hele snelle en goede service, Het had wel iets duidelijker kunnen zijn qua levertijd van de pink ribbon actie( Olympische roze wedstrijdstang)

Persoonlijk, professioneel, hoog kwaliteit product

Het magazijn was al dicht (na 17.00) Ik naar onderweg naar Rotterdam in de file gestrand ennoersoneel hebt voor me ruim 40 min gewacht...dipe buiging en mega dank!!!

goede service, ook als het eigenlijk niet kan :)

Goed bereikbaar, zeer hulpvaardig

Fantastisch geordend bedrijf en snel handelend na aanvraag producten.

Fantastisch geordend bedrijf en snel handelend na aanvraag producten. Na aanvraag van de duur van leveren, direct een bestelling gemaakt en binnen 3 dagen geleverd. Top!

12 Innsbruckweg

Rotterdam 3047 AH