• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie over de Niet ye leveren producten! Nu al bij 2 bestellingen

Op site zetten dat producten niet leverbaar zijn en niet eerst klant laten betalen!!

Pluspunten

Snelle levering van product.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

armin heeft ons zeer goed geholpen en bijgestaan in producten die we wellicht beter anders konden nemen ivm de oefeningen die we wouden doen, tevens heb je snel bericht terug als je mailt ( erg fijn ). toestellen zijn snel binnen gekomen en zijn nog niet gemonteerd (crossrekken) over de kwaliteit kan ik daarom nog geen beoordeling geven. al met al zeker een aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering. Veel producten

ik vind het vrij prijzig, vooral voor een kleine sportaccommodatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

fantastische service! Zeer vriendelijk personeel!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel snelle service. De spullen netjes thuisgebracht en een leuke attentie erbij.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super geholpen met een wijziging in bestelling.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke website.

Indien mogelijk ervoor zorgen dat de verantwoordelijke op het leveradres een half uur of uurtje op voorhand opgebeld wordt voor de levering aangezien er niet altijd iemand aanwezig zal zijn voor alle bedrijven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle en een top service!!!

Geen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nieuw voor me, tot nu toe hoge kwaliteit

Kwam voor het eerst ophalen, geen hand, niet voorstellen, geen praatje spullen pakken afrekenen en klaar. Ik geef iedereen nieuw of bekend een warm welkom. Een hand een praatje dat is hoe je mensen bindt. Maar ja, wellicht gaat het meeste via de webshop en hebben jullie zelden bezoekers.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijn en eerlijk advies gekregen waardoor mijn klanten blij zijn met de nieiwe materialen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige communicatie en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een betrouwbaar bedrijf waar fijne mensen werken en je juiste afspraken mee kunt maken. Snelle levering en goede service. Al vele fijne spullen besteld voor mijn Personal trainingsstudio. Bedankt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede producten, praktisch en kwaliteit. Goede en snelle (persoonlijke-)service

Een van de aflever bedrijven die gebruikt wordt is niet zo zorgvuldig met pakketjes, werd gewoon in de tuin gedumpt (GLS)

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Lifemaxx is een familiebedrijf en totaalleverancier van fitnessmaterialen. Voor ons draait alles om persoonlijk contact en uitstekende service. Onze passie is helder: gyms, personal training studio’s en functionele trainingsruimtes in heel Europa voorzien van hoogwaardige, professionele en functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Ons verhaal begon in 1977 met BodyShape, één van de eerste sportscholen in Nederland. In 2004 werd Lifemaxx opgericht, dat sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier met meer dan 500 producten. We richten ons op kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid, zodat onze producten duurzaam, stijlvol en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en deskundig advies. We helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw ideale trainingsruimte. Je kunt onze producten ontdekken en bestellen via onze website. Wil je de producten liever zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Energize life We support you _________________________________________________________ Lifemaxx, a family-owned business, is a full-line supplier of fitness equipment. For us, it's all about personal contact and delivering exceptional service. Our passion is clear: to supply gyms, personal training studios, and functional fitness spaces throughout Europe with high-quality, professional, and functional fitness equipment. Our story began in 1977 with BodyShape, one of the first Dutch gyms. In 2004, Lifemaxx was founded, growing into a leading European supplier with over 500 products. We focus on quality, innovation, and affordability, ensuring our equipment is durable, stylish, and built for intensive use. As a family-owned business, we value personal service and expert advice, helping you design and equip your ideal training space.  You can explore and order our products through our website or visit our showroom. Energize life We support you