Amazing company and service

Ordered a trap bar and some other smaller things from them, their customer service is just amazing. The trap bar arrived packaged really well, and in perfect condition even though I do not live in the Netherlands. Their prices are also really good. I can totally recommend this company. P.S. I hope I completed the feedback form correctly, I do not speak Dutch.

Lifemaxx is top!

Lifemaxx nam keurig contact op voor de levering en het hele proces ging soepel!

Super tevreden

Ik ben beginnend ondernemer en heb 2 soorten elastieken gekocht super tevreden over. Echt kwaliteit!!!

Ik ben zeer tevreden over de bestelling die ik heb gedaan bij Lifemaxx! Goede prijs kwaliteit verhouding, goede en snelle communicatie over mijn bestelling. Ik had gekozen om mijn bestelling op te komen halen. De afspraak hiervoor was snel en makkelijk gemaakt. De bestelling was netjes verpakt en ik maak met veel plezier gebruik van mijn aangeschafte sportspullen (helaas wel in mijn homegym).

Goede producten prima prijs snelle levering

Lifemaxx producten zijn van goede kwaliteit tegen een prima prijs. De website is duidelijk en het bestellen gaat makkelijk. Ook de levering is erg snel.

roeiergometer gekocht, snelle aflevering, kwaliteit van het apparaat is top!

I.v.m. met de lock down en gesloten sportscholen heb ik een roei-ergometer aangeschaft. Het apparaat werd binnen een paar dagen geleverd door vriendelijke chauffeur die ook heeft geholpen om het naar zolder te dragen. Veel verschillende trainingsmenu's en mogelijkheid om zwaarte van een training aan te passen. Alles wat je je maar wenst om goed in conditie te blijven!

Mooie spullen, goed bedrijf

Goede service en super materiaal!

Kreeg mijn spullen redelijk snel binnen en toen ik ze binnen kreeg, was ik blij met hoe het materiaal eruit ziet. Ik heb alleen schijven besteld, maar die zijn van goede kwaliteit. Service en communicatie ook top! Verwachtingen worden goed gemanaged.

Duidelijke website Eenvoudig bestellen Netjes geleverd door eigen bezorgdienst Goede spullen voor een prima prijs

Super kwaliteit met een toffe uitstraling

Ik heb al meerdere dingen bij Lifemaxx besteld en altijd is het weer genieten als het pakket binnenkomt. De kwaliteit straalt ervan af!

Goede service, fijne producten

Goede service, bestelling binnen een week bezorgd. Helaas 1 product een lichte beschadiging, maar ook dit snel en goed afgehandeld. Tot nu toe erg tevreden over de producten.

Slechte klantenservice!

Ik wilde iets ruilen omdat het stuk was en er geen vertrouwen meer in had. Ten eerste kon ik het niet ruilen voor een ander product. Ik hoefde mijn geld niet eens terug maar mocht het niet eens ruilen voor iets anders. Mijn vragen in de mails die ik stuurde werden niet eens beantwoord. Erg onprofessioneel om zo met klanten om te gaan!

Goede kwaliteit

Merk staat bekend als een van de grotere fitnessmerken, hier ga je dan ook vanuit. Kwaliteit van spullen is goed en je krijgt waar je voor betaald.

Snel en goed

Een set drop-pads besteld die snel werden geleverd. De kwaliteit van de drop-pads is uitstekend. Kortom, erg blij met mijn aankoop.

Snelle levering, goed spul

Werd snel bezorgd goeie kwaliteit, niks te klagen.

Uitstekende voorlichting én service vriendelijk!

Een zeer duidelijke uitleg per e-mail en service gericht denken. Voorgesteld om het product en de verschillen ter plaatsen te bekijken om dan de beste keuze te maken. Tijdens het bezoek heel vriendelijke ontvangst en wederom een duidelijke uitleg zodat wij de juiste keuze konden maken. Ook tijdens het afhalen van het product was dezelfde service van toepassing. De medewerkers laadden het product in de auto waarbij de verkoper aanwezig bleef en de dame de pakbon kwam brengen om af te tekenen. Niets was teveel, je voelt je hier klant.

Helemaal top.

Snelle service, puike communicatie, pro-actieve opvolging en vooral - alles zoals beloofd en afgesproken.

Correcte prijs voor een topproduct , snel en zorgvuldig geleverd

Correcte prijs voor een topproduct , snel en zorgvuldig geleverd. Alles werd snel verwerkt en nauwkeurig afgeleverd. Zeker aan te bevelen

Top ik kon het heel snel ophalen en goede kwaliteit

Top ik kon het heel snel ophalen en het is allemaal goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goed materiaal en ondanks de feestdagen snel geleverd.

Prima service!

Producten werden juist en op tijd geleverd.

Zeer tevreden met uitstekende kwaliteit

Lifemaxx is een zeer gewaardeerd merk als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding. Een stabiel en stevig merk met uitstekend materiaal. Ik en met name mijn klanten gaan onbewust heel veel plezier beleven aan de materialen van Lifemaxx. Daarnaast hebben ze een uitstekende klantenservice!

Het bestelde op tijd geleverd. Goede kwaliteit van de producten, zoals te verwachten.

Bestelgemak, goede communicatie over levering en snelle levering

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT