Tevreden met goede kwaliteit.

Nieuwe powerbands nodig. Deze direct kunnen bestellen bij Lifemaxx. Goede kwaliteit en resistance!

betrouwbaar.

voor de tweede keer spullen besteld bij Lifemaxx. Totaal geen problemen ervaren. Producten zijn op tijd geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Snelle levering, mooie producten

Meerdere keren artikelen besteld. Alles werd heel snel geleverd en de producten zijn erg mooi. Aanrader!

Zeer snelle levering.

Bestelling gedaan en daarna was de levering zeer snel in orde. Scheelt ook dat er eigen vervoer kon worden gebruikt ipv DHL of zo. Het werd tot in onze turnzaal afgeleverd.

Gewoon goede producten service en communicatie

Door de lockdown gingen de gyms dicht. Ik sporten in mijn sportschool al met hun spullen en was zeer tevreden. Ik heb toen besloten om het voor mij thuis te bestellen. Ik kon binnne een paar dagen ophalen dus super chill

Wederom top

Mooie spullen, duidelijke omschrijvingen, nette prijzen en duidelijke communicatie. De levering van de bestelling laat helaas iets te wensen over, maar dit is volledig aan de transporteur te wijten.

Goede snelle service

Hele snelle service en juiste levering!

Goede service, voldoet aan verwachtingen

Goede service, voldoet aan verwachtingen

Vlotte levering

Niets op aan te merken, tevreden klant!

Nog niets ontvangen

Nog geen enquête tevroeg

Snelle levering, deskundig advies

Goed assortiment ook voor de thuissporter. Vriendelijk en deskundig advies op hun locatie in Rotterdam.

Hoge kwaliteit

Mijn ervaring met het crossfit rack en de plateholders is zeer goed. Het staat als een huis en ziet er premium uit.

Mooie producten en prima bestelproces

Lifemaxx levert prima producten voor een schappelijke prijs. De levertijd was ook in orde.

Kwaliteit

Zoals altijd bij lifemaxx , prima degelijk materiaal

Super snel geleverd

Goede spullen en snelle service

Te veel producten niet leverbaar

Spullen die er wel zijn worden vlot geleverd en zijn van goede kwaliteit. Te veel spullen zijn “tijdelijk niet leverbaar “

Zeer snelle levering, Kwaliteit spullen. Ik heb al veel besteld en inmiddels mijn personal Gym :)

Top service en producten!

Goede service en producten!

Realy good customer service, good quality products!

I really apreciated the comunication about the delivery: it was very accurate. Good selection of products, very satisfied

Kwaliteit, vlot geleverd

De materialen van Lifemaxx zijn enorm duurzaam! Het wordt zonder problemen op tijd geleverd.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed verpakt. Zoals gebruikelijk bij Lifemaxx kwaliteit.

Goede communicatie en goede service

Duidelijke site. Via de telefoon duidelijke en goede communicatie. Afleveren verliep geheel volgens plan en zoals afgesproken. Zover ik kan zien is er een juiste prijs - kwaliteit verhouding.

Soepele levering

Ondanks black friday was alles soepel en snel geleverd.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT