Super fijn

De weerstandsbanden van Life Maxx zijn echt super fijn! Je kan er zoveel oefeningen mee doen!

Goede kwaliteit producten, service niet altijd top

Via HCC Benelux materiaal besteld in oktober 2020. Had alles pas in september binnen. Daarnaast zou ik altijd gebeld worden als er spullen geleverd werden. Dit is een aantal keer gebeurd, maar ook een aantal keer niet.

Uitstekende kwaliteit!

Meermaals artikelen besteld van uitstekende kwaliteit. Snelle levering en goede communicatie.

zeer goed

ben al jaren klant was en is altijd goed

Goede spullen snel geleverd

Bij AmstelGym kopen we in bij LifeMaxx. Nooit teleurgesteld, altijd op tijd en volgens verwachting.

Geweldige aankoop!

De bestelling verliep heel soepel, de levering was erg vlot. De steel mace bell is een geweldig tool om mee te trainen. Ik ben erg tevreden en beveel het iedereen aan!

Super producten veel plezier van de homegym

Ik heb een Olympische barbell en plates besteld. Super fijn trainen en zien er professioneel uit.

Snelle levering!

De stang had ik al in het bezit maar nu een tweede rechtstreeks via Lifemaxx besteld! Sneller dat verwacht geleverd : - )

snel en gemakkelijk

zie boven

Snelle levertijd en goede prijs/kwaliteit

Tevreden over de aankoop, de prijs en kwaliteit staan goed met elkaar in verhouding en de items werden snel geleverd.

Super snel!

De producten (8 verschillende stuks) waren allemaal al na 1 dag geleverd. Daarnaast vindt ik de website erg klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden!

Top levering !

Concept2 roeimachine besteld. Perfecte levering, volgens afspraak, dag voor de levering zelfs nog gebeld ter notificatie. Apparaat keurig verpakt in de doos. Zo hoort t! Top.

Snelle levering, maar product voldeed niet aan de verwachtingen

Product te zwaar uitgevoerd, maar dat hadden we zelf ook kunnen weten

Praktische webshop en snel af te halen. Tevreden met producten van goede kwaliteit.

Tevreden met snelle levering

Zoals boven omschreven, tevreden met snelle levering en over het algemeen zijn de spullen van zeer goede kwaliteit. Helaas hebben wij minder goede ervaring met de weightplates van 5 kg (duurste versie). Ze trekken snel krom.

Superieur

Was mooi op tijd en afgegeven bij mijn overbuurman omdat ik niet thuis was klasse

Snel en correct geholpen

Goede webshop; makkelijk zelf af te halen

Altijd kwaliteit

Alles is eigenlijk altijd goed

great products and fast delivery

great products and fast delivery

Bestelling snel leverbaar. Prijs/kwaliteit erg goed.

Prima product!

Zeer functioneel en kwalitatief uitmuntend! Heb er veel plezier aan..

Snelle levering en een top kwaliteit

Buiktrainer besteld voor commercieel gebruik en werkt uitstekend.

Snelle, professionele en betrouwbare service!

Prima levering en goede kwaliteit

Snelle levering en materiaal is zeer degelijk

Bon rapport qualité-prix

Produit (Crossmaxx Bumper Plate) de bonne facture qui procure un ressenti de solidité au premier contact. Bref, de la qualité à un prix abordable. À voir sur le long terme. Le professionnalisme du transporteur (GLS) laisse malheureusement à désirer. Le livreur dépose le colis directement chez un voisin sans avoir pris la peine de venir à l'adresse spécifiée alors qu'il n'y a aucune difficulté pour y parvenir et que quelqu'un attendait sa venue.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT