Super Service!

Snel geregeld Prima Service. vriendelijk en behulpzaam personeel.

Alles duidelijk.

De leveringsdatum en ook het uur werd gemeld en dit was heel nuttig. De levering was er dan ook op die dag en rond het vermelde tijdstip.

Goed en snel

Goed materiaal en snel opgestuurd. Betaal je dan ook wel 7 euro verzendkosten voor.

Breed assortiment, bestelling snel in huis

Meerdere fitnessattributen besteld (weerstandstubes en wat accessoires voor aan een pull-up-bar) en snel geleverd binnen het door GLS aangekondigde tijdslot. Helemaal top. Verzendkosten vond ik overigens wel wat aan de hoge kant, maar dat kon ik deels compenseren met de 5%-korting voor het aanmelden voor de Lifemaxx-nieuwsbrief. Ja, ik blijf een Nederlander. ;-) Ik ga hier in ieder geval vaker shoppen!

Snelle terugbetaling

Helaas bleek het item dat ik besteld had niet voorradig. Zou handig zijn als dat op de webshop ook was aangegeven maar er was een snelle respons en een vlotte terugbetaling.

De persoonlijke aandacht zorgt voor een sportieve beleving

De site is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Transport van product is in goed overleg afgerondt.

Tevreden

Snelle levering, goed product.

Prima kwaliteit en uitstekende dienstverlening!

De materialen zijn top en alles klopt... Dingen die nageleverd moesten worden, zijn ook gebracht zoals afgesproken. Mooi merk!

Quick service

Even after I placed my order, I could buy additional equipment and pay at the warehouse

Topspul

Avond ervoor besteld en volgende dag opgehaald. Producten werden vanuit magazijn in de auto gelegd.

resistance banden niet zo stevig als gedacht

Op 17/6 2 resistance banden gekocht (level 1,5 + level 2) om oefeningen uit te voeren met eigen lichaamsgewicht (59kg). De zwarte band level 1,5 is reeds volledig gescheurd! De kwaliteit laat dus helaas de wensen over. Ik was nochtans van plan om nog meer resistance banden aan te kopen. Met vriendelijke groeten Caroline

Snelle levering van producten

Snelle levering Kwaliteit van sommige producten soms wat matig

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Snelle levering , uitstekende producten

Bestelling opgehaald en dit ging allemaal erg snel. Ik werd vriendelijk ontvangen. Als ik iets nodig heb, zal ik hier zeker weer bestellen.

Snelle levering en puike service

De bestelde kettlebell werd netjes op de afgesproken dag bezorgd. Dag van tevoren werd ik gebeld door een vriendelijke medewerker om te vragen of dat goed uitkwam. Dat is erg netjes, een kleine moeite die de meeste bedrijven niet nemen bij zo’n relatief kleine order.

On time deliver

My gym uses your company equipments. Very good quality however it is also very expensive.

Overzichtelijke website, snelle levering

Ik zocht wat spullen om onderweg te sporten. En via mijn personal trainer jullie leren kennen (op de sportschool gebruiken we ook veel van lifemaxx) en zodoende wat besteld. Je kan alles overzichtelijk opzoeken op de website, makkelijk bestelproces en alles netjes verpakt!

Goede kwaliteit en service

Bestellingen van Lifemaxx worden altijd snel bezorgd. Artikelen van uitmuntende kwaliteit.

Geweldige service

Blij met mijn snelle levering en service!

Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden, snelle levering.

De site is duidelijk, na de bestelling meerdere mails ontvangen over de status van de bestelling en het pakket is snel bezorgd.

snelle afhandeling

Bedankt voor de snelle levering !

Top produchten

Super levering en producten hebben de kwaliteit zoals je mag verwachten.

Service zoals het hoort te zijn.

Onlangs een Lifemaxx AB roller (LMX0605 Pro AB roller) besteld en ontvangen. Dit fitnessapparaat zag er degelijk, solide en stevig uit, vergeleken met andere buikspiertrainers die in de handel zijn. Na het besteld te hebben werd het een paar dagen later bezorgd door hun eigen bezorgdienst. Lifemaxx heeft een goede webshop, met gdeskundige service en vriendelijk personeel zowel voor de professionele fitnessbranche als voor particulieren.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT