Supersnelle levering en uitstekend apparaat

Supersnelle levering en een uitstekend apparaat, ben hier ook dan zeer tevreden over.

meest goedkope bar

goedkoop en snel geleveerd

Meer dan goed!

Professionele kwaliteit. Zeer snel geleverd.

goeie en snelle service

Alles werd snel opgepakt en afgehandeld. Vriendelijke medewerkers. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Zeer goede kwaliteiten en snelle levering

Shipment tracked ans really fast!

Everything was perfect from the catalog of available items to the very fast shipping and tracking by GLS

Geweldige producten en top service

Producten van Lifemaxx zijn kwalitatief top! Doen niet onder voor de Rogues of Eleiko. Customer service is heel goed, snelle reactietijd, en eerlijk antwoord als iets niet meer op voorraad is, en wat de verwachtte levertijd is.

Goede producten en klantenservice

Prima product

prima levering

prima afgehandeld

Redelijk snelle, persoonlijke en vriendelijke service

Na het plaatsen van de bestelling duurde het een paar dagen voordat ik bericht kreeg dat het opgehaald kon worden en de bestelling was niet compleet. Maar het contact en de service was erg goed. Producten zijn goed. Heb achteraf nog meer via de mail besteld, ook erg fijn dat dat kon. Alleen nu afwachten tot het product binnen is.

Uitstekende ervaring

Onlangs heb ik droppads besteld voor mijn homegym bij Lifemaxx. De producten werden zeer snel geleverd en via de mail wordt je continu op de hoogte gehouden. Over de kwaliteit van Lifemaxx producten kan ik kort zijn. Zeer goed! Ik heb altijd gewerkt in de sportsector en altijd te maken gehad met producten van Lifemaxx.

lage kwaliteit van afwerking, slechte verpakking

lage kwaliteit van afwerking, slechte verpakking

Correct

Prima afhandeling van de order. Snelle levering.

Top kwaliteit

Zeer tevreden met aankoop van de Yoke.

Producten zoals omschreven en zelfs in deze coronatijd snel geleverd

prima en snel

prima en snel

Enigste minpunt is dat de dumbellsets op 2 verschillende datums zijn geleverd. En cadeau is ook leuk.

Snelle en goede afhandeling

Netjes op tijd geleverd!!

Snelle en goede levering

Top kwaliteit producten

Top spullen en service!

Mooie spullen, goede service en keurig tot in de garage bezorgd.

Erg tevreden

Een overzichtelijke website, kwalitatief goede en degelijke producten, een eenvoudig bestelproces en de bestelde producten worden snel geleverd. Een tevreden klant!

Snel levering van goede producten.

Great!

Great company. Superior customer service, logistics and quality. Trap bar very stable and valuable. Again any time! Thanks!

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT