Ondanks de drukte snel geleverd heel goed

Perfect!

Ik heb de weighted bags gekocht voor trainingen die geef. De bags zijn van goede kwaliteit en fijn om mee te werken. De levering verliep ook vlekkeloos.

De levertijd van de materialen is niet heel snel

De site geeft aan dat er voorraad is, maar op het moment van bestellen dan is het niet leverbaar en moet ik nu nog 3 en half week wachten.

Topkwaliteit materiaal en hele fijne communicatie

Via de mail heb ik mijn volledige wensen continu kunnen aanpassen/bijstellen totdat ik mijn rig naar wensen heb mogen ontvangen. Heel fijn dat dit zo soepel verliep! Materiaal is erg goed!

Snelle levering en klantenservice

Kreeg snel reactie bij mijn vraag over een product en de levering was er binnen twee dagen

gemakkelijk en toegankelijk

Snel kunnen bestellen, afhalen gaat vlot. mooie materialen.

Top kwaliteit producten! Mijn clienten zijn er ook zeer content mee

beste prijs kwaliteit verhouding

Flawless

Een zeer goed bedrijf met uitmuntende producten

Top. 2 keer iets besteld, 2 keer binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Great service - super fast response to questions

Excellent service!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen. Kwaliteit is goed!

Snelle levering en artikelen zijn van prima kwaliteit

Zeer snelle levering. Artikelen waren netjes verpakt en alles voldoet aan de verwachting.

Snelle levering, goede spullen

Krijg er energie van!

Prima matriaal, goede prijs en snelle levering

Producten waren goed verpakt en snel verzorgd.

Snelle levering. Kwalitatieve producten

Snelle levering, klachten worden snel en goed afgehandeld. Aanrader!

Snel opgestuurd. Goede service

Snelle levering, goed product

Weerstandsband Crossmaxx besteld.. Goede kwaliteit en erg snel geleverd, ondanks dat in de email werd aangegeven dat het langer kon duren.

Viel niet mee

Artikel ( tube) bleek niet in orde. Na toezenden foto’s en filmpje, werd niet aangeboden om een nieuw exemplaar toe te zenden met een retour on voor het beschadigde artikel. Ik werd gevraagd zelf langs het filiaal te rijden om het artikel om te ruilen.

Goed en netjes

Nette afhandeling

Goed!

Perfect! Mooie spullen

Bezorging en spullen niks op aan te merken. Ideaal voor in m’n homegym, blij mee!

Een bestelling op vrijdag avond geplaatst via het internet en maandag ochtend meteen afgehaald. Vervolgens ben ik warm en goed geholpen aan de desk desondanks de drukte. Top service! Zodra bepaalde dingen weer op voorraad zijn. Bestel ik opnieuw!!!

Snelle afhandeling

Ik zou eerst mn order ophalen maar moest door Covid test in quarantaine . Gevraagd of de order alsnog verstuurd kon worden was geen probleem en deze werd netjes binnen 3 dagen geleverd.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT