Echte gym ervaring maar dan thuis.

Ik heb een aantal LMX79 dumbbellsets en resistance bands gekocht. De kwaliteit van beide is super en brengt het gymgevoel naar huis. Daarnaast heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice en waardeerde hun eerlijkheid qua advies.

Prima services

Perfect geholpen door medewerkers!

Snelle service!

De bestelling wordt snel en correct geleverd. Niks meer en niks minder!

Tegenvaller

Ik bel op wornsdag om te informeren of er een bepaalde set dumbells op voorraad zijn. Volgens de site was dit het geval maar voor de zekerhied belde ik toch even. Mij werd verteld dat dit het geval was en dat ik ze gewoon kon bestellen en betalen. Dit heb ik ook de volgende dag gedaan en als ik bel om een afspraak te maken, wordt mij verteld dat deze dumbells nog gemaakt moeten worden en even later krijg ik te horen dat ze nu helemaal niet gemaakt kunnen worden! Pas in juni weer leverbaar.. Blijkbaar was het systeem niet bijgewerkt hoewel mij dit een dag daarvoor werd verzekerd dat dit het geval was toen ik er expliciet naar vroeg. Al met al een kwalijke situatie en ik betreur dat ik voor Lifemaxx heb gekozen.

Goed geregeld

Goede kwaliteit voor goede prijzen

Ik heb van alles besteld voor mijn personal trainingen. Na wat online onderzoek kwam Ik bij lifemaxx. Een bekende naam met goede prijzen. De kwaliteit is goed!!

Degelijke kwaliteit voor een goede prijs!

Producten zijn mooi om te zien en prima voor intensief gebruik. Prijzen liggen in de lijn met de kwaliteit. Levering correct uitgevoerd.

Goed materiaal, snel verstuurd

Goed materiaal, snel verstuurd

Ondanks de drukte snel geleverd heel goed

Perfect!

Ik heb de weighted bags gekocht voor trainingen die geef. De bags zijn van goede kwaliteit en fijn om mee te werken. De levering verliep ook vlekkeloos.

De levertijd van de materialen is niet heel snel

De site geeft aan dat er voorraad is, maar op het moment van bestellen dan is het niet leverbaar en moet ik nu nog 3 en half week wachten.

Topkwaliteit materiaal en hele fijne communicatie

Via de mail heb ik mijn volledige wensen continu kunnen aanpassen/bijstellen totdat ik mijn rig naar wensen heb mogen ontvangen. Heel fijn dat dit zo soepel verliep! Materiaal is erg goed!

Snelle levering en klantenservice

Kreeg snel reactie bij mijn vraag over een product en de levering was er binnen twee dagen

gemakkelijk en toegankelijk

Snel kunnen bestellen, afhalen gaat vlot. mooie materialen.

Top kwaliteit producten! Mijn clienten zijn er ook zeer content mee

beste prijs kwaliteit verhouding

Flawless

Een zeer goed bedrijf met uitmuntende producten

Top. 2 keer iets besteld, 2 keer binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Great service - super fast response to questions

Excellent service!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen. Kwaliteit is goed!

Snelle levering en artikelen zijn van prima kwaliteit

Zeer snelle levering. Artikelen waren netjes verpakt en alles voldoet aan de verwachting.

Snelle levering, goede spullen

Krijg er energie van!

Prima matriaal, goede prijs en snelle levering

Producten waren goed verpakt en snel verzorgd.

Snelle levering. Kwalitatieve producten

Snelle levering, klachten worden snel en goed afgehandeld. Aanrader!

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Lifemaxx is een familiebedrijf en totaalleverancier van fitnessmaterialen. Voor ons draait alles om persoonlijk contact en uitstekende service. Onze passie is helder: gyms, personal training studio’s en functionele trainingsruimtes in heel Europa voorzien van hoogwaardige, professionele en functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Ons verhaal begon in 1977 met BodyShape, één van de eerste sportscholen in Nederland. In 2004 werd Lifemaxx opgericht, dat sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier met meer dan 500 producten. We richten ons op kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid, zodat onze producten duurzaam, stijlvol en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en deskundig advies. We helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw ideale trainingsruimte. Je kunt onze producten ontdekken en bestellen via onze website. Wil je de producten liever zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Energize life We support you _________________________________________________________ Lifemaxx, a family-owned business, is a full-line supplier of fitness equipment. For us, it's all about personal contact and delivering exceptional service. Our passion is clear: to supply gyms, personal training studios, and functional fitness spaces throughout Europe with high-quality, professional, and functional fitness equipment. Our story began in 1977 with BodyShape, one of the first Dutch gyms. In 2004, Lifemaxx was founded, growing into a leading European supplier with over 500 products. We focus on quality, innovation, and affordability, ensuring our equipment is durable, stylish, and built for intensive use. As a family-owned business, we value personal service and expert advice, helping you design and equip your ideal training space.  You can explore and order our products through our website or visit our showroom. Energize life We support you