jullie hebben zeer mooie spullen die ik heel goed kan gebruiken, vooral die van TRYON. Heel erg bedankt Mvg Thomas Ros

Prima service, goede spullen en vriendelijk personeel!

snel, behulpzaam, correct en hoge kwaliteit

al 34 jaar een hele goede leverancier die altijd zijn woord houd en problemen oplost.

Prima producten en snelle levering

We kochten een challenge bag. Deze is prima en werd snel geleverd. Goede service!

Goede service. Snelle afhandeling. Denken en werken mee.

Good service

Good service and fast delivery. Really happy with my goods.

Perfect en correct

Mijn eerste aankoop is nog onderweg maar de communicatie er rond was duidelijk en ik had nog vragen waar direct en goed op geantwoord is dus ik ben tot nu toe een tevreden klant

Materialen van hoge kwaliteit, snel geleverd

Ik kon op de site redelijk makkelijk vinden wat ik zocht. Van de zaken die ik wilde bestellen is er wel vrij veel uitverkocht en het lijkt ook even te duren voor dat weer beschikbaar is. Maar wat ik heb besteld is van hoge kwaliteit en de levering ging nog iets sneller dan ik verwachtte, dus ik heb een hele goede eerste ervaring met Lifemaxx gehad.

Snelle service en goed product!

Prima webshop. Snel geleverd, ondanks de drukte. De producten zien er stevig uit en hebben een goede kwaliteit.

Keurig nette snelle service

Vaker gekocht. Aanbevelen!

Zeer fijn om te gebruiken in de lockdown

Door de lockdown ben ik genoodzaakt om thuis te sporten. Ideaal om thuis te trainen ik gebruik hem voor bankdrukken maar ook om hem incline te zetten tegen de bank zodat ik ook de bovenkant van me borst kan trainen. Verder ook heel stabiel als ik jump Squats er op doe.

Goede ervaring en snelle levering

Probleem met het GLS

Heb een bestelling gedaan maar GLS zegt het bezorgd te hebben (met vervalste handtekening ) en verschillende adressen aangegeven waar het afgeven zou zijn. Dus pakket niet ontvangen. Lifemaxx heeft de bestelling alsnog opgestuurd deze nog niet ontvangen maar dat heeft met de kerstdagen te maken.

Kwaliteitsmateriaal, mooi design en snelle leveringen.

Ik heb al meerdere keren bestellingen geplaatst bij Lifemaxx van verschillende soorten fitness attributen, Wall balls, halter schijven, Halterstangen, Jumpbox, kettle bells etc. Iedere keer weer een plezier om de snelle leveringen te ontvangen en ik ben zeer tevreden over het gebruik.

Goede levering conform afspraak

De levering is goed verlopen. Er is duidelijk gecommuniceerd dat het verzenden langer duurt ivm corona.

Heel blij met mijn spullen

Ik was al bekend met de spullen van Crossmaxx, van verschillende gyms die ik regelmatig bezoek. Dus ik had weinig getwijfeld toen ik e.e.a. wilde aanschaffen voor thuis. Bezorging was heeeel snel! Zelfs een volle dag eerder dan wat op de track&trace werd aangegeven

Top webwinkel

Bestellingen zie je goed op de website, en de leveringen en communicatie is goed

Snel geleverd. Product zoals verwacht.

Sneller geleverd dan verwacht

Kwaliteit en snelle service

Vanwege een tekort aan voorraad bij een andere leverancier direct overgestapt naar lifemaxxx en direct snel geholpen met de benodigde spullen.

Just perfect

Makkelijke website om de juiste spullen te vinden. De bestelling wordt snel verwerkt. Het materiaal is goed.

Snelle levering, mooie producten, fijne lever info

Makkelijke website, snelle levering, zelfs voor de kerst! Mooie producten. En fijne levering info.

Super goede service en snel geleverd

Snelle service en snel bezorgd.

Snel, goed geprijsd en snelle levering

Zoals het hoort !

heel goed

op de sportschool veel mee trainingen,

Snelle levering , product als beschreven

Zie boven.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT