super service !

Top, snel en goede service en super klantvriendelijk

Prima materiaal, op tijd geleverd

Goede ervaring,we bestellen regelmatig.

Top kwaliteit spullen

Mooie spullen en een zeer goede kwaliteit

Snelle reactie, snelle levering en super kwaliteit spullen.

Zoals 't heurt...

Heldere, deskundige hulp per telefoon; vlotte levering.

Snel en betrouwbaar

Ik vind dat ze spullen van goed kwaliteit zijn en de levering snel is

Uitmuntend!

Snelle levering. Betaalbaar. Kwaliteit.

Goede en snelle service

Betrouwbare kwaliteit met een snelle service

Vanuit mijn werk had ik al ervaring met Lifemaxx en hun producten. Op basis daarvan bestond er ook geen twijfel over waar ik mijn artikelen zou gaan bestellen. Ik ben goed geholpen toen ik telefonisch contact opnam omdat ik wat vragen had, en ik zou daarom zeker Lifemaxx aanbevelen om fitness artikelen te kopen.

Goede service En snelle levering

Via de email persoonlijk te woord gestaan door iemand van Customer Support over de beschikbaarheid van een weightvest. Product werd binnen een dag verstuurd en was een dag later binnen. Top service!

Goede service en goede kwaliteit van spullen

Er werd vanuit het kantoor goed meegedacht met wat het beste in de gym zou passen. Ben zeer tevreden

Alles is goed geregeld en word z.s.m afgewerkt

Snelle juiste aflevering

Een site waar je makkelijk kan zoeken en je (fitness) spullen kan bestellen. Was ook erg snel in huis (sportschool) :-)

Snelle service en levering

goed, ik zou weer materialen bestellen bij Lifemaxx

goed, ik zou weer materialen bestellen bij Lifemaxx

Snelle levering en goede kwaliteit!

Levering was snel thuis, kwaliteit van de bestelde artikelen zijn top! Degelijk spul!

De bestelling is goed afgehandeld / goede service

Bestelling is goed afgehandeld / goede service

Professionele kwaliteit dumbells

Goede kwaliteit,snelle levering

Keurig

Ik ben zeer tevreden Duidelijke site Nette levering Goede producten

Goede kwaliteit en prijsverhoging in combi met klantenservice.

Snelle reply en service nadat de order is geplaatst. Vriendelijke medewerkers.

Ik had een weightvest besteld en de levering liep erg vertraging op! Maar nadat deze eindelijk toch binnen was gekomen, kreeg ik een gratis waterfles cadeau! Super leuk!

Super sportmaterieel

Ik heb een barbell en schijven gekocht. Wisselen van gewichten is nu erg eenvoudig. Erg tevreden!

Fijne samenwerking via Matrix Fitness. Snelle en goede levering, top kwaliteit producten! Alleen kreeg ik geen enkele keer een track and trace, dit is de enige opmerking.

top producten voor een schappelijke prijs

de dumbbells en kettlebells van lifemaxx/ crossmaxx zijn niet kapot te krijgen, top spul. De (telefonische) service is ook top

Ik heb een bodypumpset gekocht: erg goede kwaliteit en niet duur. Het personeel is enthousiast en behulpzaam. Ik werd goed geholpen toen ik belde met een paar vragen en ook bij het afhalen van de producten.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT