Mooi materiaal en snel geleverd zodat je gelijk aan de slag kunt thuis!

Top materiaal!!

Strakke bar en goede platen. Werkt lekker en ziet er nog tof uit ook!

Fantastisch snelle bezorging en prachtige halterstang

De stang werd binnen 3 werkdagen bezorgd en was goed stevig verpakt. Heel mooie stang, houdt mega goed vast

Snelle, vriendelijke service en kwaliteit aanbod

Professionele kwaliteit fitnessapparatuur en benodigdheden. Ik was op zoek naar houten ringen, deze vond ik bij Lifemaxx. Nog steeds blij met deze aankoop, multifunctioneel. Per ongeluk een dubbele bestelling geplaats. Contact opgenomen met Lifemaxx en deze hebben netjes de dubbele bestelling geannuleerd. Ze waren zeer vriendelijk aan de telefoon.

Fijn dat particulieren er ook terecht kunnen!

Prima service! I.v.m. corona kon ik de producten op afspraak ophalen (overigens is bezorging ook gewoon een optie). Ze mailde al snel voor het maken van een afspraak en kon de volgende dag al terecht. Producten zijn goed. Personeel vriendelijk. Niks op aan te merken.

Service lijkt op orde, nog even afwachten.

Levering was niet volledig als verondersteld bij bestelling. Reden: niet overlappende bestelling en voorraad. Helaas was de levering ook niet volledig juist. Foute bar geleverd. Telefonische hulp van Sharona lijkt alles vlekkeloos op te lossen. Zeker positief dus tegelijkertijd nog even afwachten voor het eindresultaat. Score vooralsnog ruim voldoende. Als het goed opgelost wordt komt er zeker een zeer goed. update 310720: De bar is omgeruild. Prima verholpen dus. Nu nog even wachten op de nalevering van de schijven en verrekening van retourgoed. Met de huidige ervaring hierin alle vertrouwen. Nu alvast een mooie 8

Een heel mooi product voor een hele nette prijs, veel bedrijven maken misbruik van de corona periode en verhogen hun prijs tot het criminele toe en dat is hier niet het geval. het product is goed gemaakt, de lassen zijn goed ingebrand in het metaal, en voelt solide aan. Ik ben dik tevreden Met vriendelijke groet Daan

Niet op of aan te merken eigenlijk

Bestellen ging gemakkelijk en de werknemers bij afhalen zijn erg vriendelijk.

Gewoon prima, snelle levering en goede service

Gewoon prima, snelle levering en goede service

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Goede klantenservice

De online voorraad klopt niet altijd, dit zou dus beter kunnen. De klantendienst reageert overigens wel snel en correct.

Goed product doet wat het moet doen

Ziet er goed uit, geen poespas

snel

snelle levering en keurig verpakt.

Eenvoudig bestellen en op tijd geleverd

Eenvoudig bestellen en op tijd geleverd

Niet goed behandeld in mijn opzicht

Axle bar stond op de site dat ie in juni leverbaar was, dus ik had m besteld, krijg ik een mail dat de bestelling gereed is. 2 dagen later krijg ik een mail dat ie pas in augustus leverbaar is, en willen ze me een veel kleinere bar aanbieden voor het zelfde geld, vind ik (en iedereen om mij heen) heel gek. Dus voor deze bestelling een zeer grote onvoldoende Maar normaal gesproken is het een heel fijn bedrijf, en ik snap dat er natuurlijk een gigantische drukte was.

Prima service snelle levering

Goede producten en tevens snel geleverd!

Erg Goed

Prima materialen, erg degelijk.

Snelle levering goede kwaliteit

Meerdere malen iets besteld altijd snel geleverd en een goede kwaliteit van materialen. Klantenservice is netjes en correct.

Super goede service!

Super goede service, aardige mensen en snelle levering. Ook als het niet op voorraad is is de afhandeling super.

Great support and quality product

I order a couple of KBs. The weight I had selected was not available and crossmaxx contacted me directly to ensure I would be OK with an alternative weight. We were able to quickly find a resolution with very good and friendly customer support. The KBs are top quality as expected!

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Ook tijdens de Corona-periode ben ik goed op de hoogte gesteld van de vorderingen van mijn bestelling. Voldoet aan alle verwachtingen.

Snel geleverd, prima materiaal.

Snel geleverd, prima materiaal.

Goeie snelle service

Snel een datum kunnen prikken voor het afhalen van de bestelling

Snelle afhandeling

Heb spullen besteld en die zijn binnen de dagen dat ze aangaven ook geleverd. Prima en kwalitatief producten.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT