Overzichtelijke website en snelle bezorging

In mijn sportschool gebruik ik uitsluitend materialen van Lifemaxx omdat ze gewoon kwaliteit leveren. Ik vind het een fijne website en ze bezorgen snel.

Zeer goed!

Fijne afhandeling en snelle verzending!

kwaliteit

goeie producten voor een serieuze home gym

Goede service en stevige producten.

Contact met betrekking tot de bestelling ging snel. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd

Het bestellen verliep makkelijk, ook is mijn barbell snep geleverd

Professioneel

Goede producten en snelle bezorging

Goed advies, snelle en goede service!

Snel antwoord op vragen gekregen via mail. Snelle levering van producten welke op voorraad waren. Vriendelijk personeel! Goede kwaliteit producten!

Zo'n mooi produkt!

Meteen nog 1 gekocht voor een vriend. Mooie en fijne kwaliteit hout en stevige, verstelbare riemen erbij.

Good quality products

I purchased a gymball and an ab roller. Both are of good quality. Would definitely purchase from Lifemaxx again!

Goede producten en snel geleverd

Ik heb een trapbar van Lifemaxx gekocht, zeer tevreden hierover. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen, was prima geprijsd en werd snel geleverd. Kortom: tevreden!

Snel

Bestelt en vlotte levering

top

snelle levering top materiaal

Alles goed

Op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Snel geleverd, correct verpakt

Snel geleverd, is goed verpakt toegezonden ondanks dat het een lang stuk was... De pakjes dienst had het wel bij onze buren afgeleverd, ik denk dat hij nog wat werk heeft met huisnummers lezen, maar goed... Alles oké

Snelle afhandeling van vragen en zeer adequate service

Snelle levering, per mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Uitstekende kwaliteit van de producten.

Snelle levering Goeie kwaliteit

Altijd goede service!

Super producten en goede service, ook als iets onverhoopt wat langer duurt altijd tijdige communicatie en/of oplossing. Kortom, hulde!

Snelle levering zelfs in deze tijd!

Producten snel geleverd en zag er exact uit als omschreven! Snel in huis zelfs in deze tijd! Super blij mee.

Producten van Lifemaxx zijn top!

Producten zijn top! Met name de dumbells. Enig minpuntje; de manier waarop spullen worden verpakt en verzonden. De laatste dumbells die ik ontving zaten louter in karton met dun plastic laagje om dumbells. Kans op beschadigingen ztijdens transport is dan groot (karton was als stuk gegaan). Gelukkig was er niets mis met de dumbells).

Helemaal top

Ligt goed in de hand, fijn materiaal, stevig en goed gewicht

top geregeld

Kettlebelt bestelling via internet. Was er direct naar toegereden. Geen afspraak gemaakt. Geen probleem. Bestelling gelijk uit magazijn gehaald.

via de demo sale een set van 40 KG dumbells gekocht. Vlot een afspraak via de mail, de dumbells werden netjes in de auto gelegd.

Prima levering, wel met iets vertraging.

Prima levering echter met iets vertraging. Dese vertraging werd niet gecommuniceerd maar gemeld op het moment dat ik gevraagd had waar de bestelling bleef. Daar werd wel keurig op geantwoord maar als opbouwende kritiek zou ik alleen kunnen melden.... zorg dat je de klant voor bent en communiceer direct als bekend is dat er een vertraging is in de levering.

top kwaliteit en supergoede service

bedankt voor het snel leveren van mijn dumbels, kettlebels, stang met gewichten, dynabands, elastiek! mijn home gym is helemaal af! en de kwaliteit van alle spullen is zo goed, dit gaat mijn leven lang mee! Lifemaxx bedankt!

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Lifemaxx is een familiebedrijf en totaalleverancier van fitnessmaterialen. Voor ons draait alles om persoonlijk contact en uitstekende service. Onze passie is helder: gyms, personal training studio’s en functionele trainingsruimtes in heel Europa voorzien van hoogwaardige, professionele en functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Ons verhaal begon in 1977 met BodyShape, één van de eerste sportscholen in Nederland. In 2004 werd Lifemaxx opgericht, dat sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier met meer dan 500 producten. We richten ons op kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid, zodat onze producten duurzaam, stijlvol en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en deskundig advies. We helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw ideale trainingsruimte. Je kunt onze producten ontdekken en bestellen via onze website. Wil je de producten liever zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Energize life We support you _________________________________________________________ Lifemaxx, a family-owned business, is a full-line supplier of fitness equipment. For us, it's all about personal contact and delivering exceptional service. Our passion is clear: to supply gyms, personal training studios, and functional fitness spaces throughout Europe with high-quality, professional, and functional fitness equipment. Our story began in 1977 with BodyShape, one of the first Dutch gyms. In 2004, Lifemaxx was founded, growing into a leading European supplier with over 500 products. We focus on quality, innovation, and affordability, ensuring our equipment is durable, stylish, and built for intensive use. As a family-owned business, we value personal service and expert advice, helping you design and equip your ideal training space.  You can explore and order our products through our website or visit our showroom. Energize life We support you