Top bedrijf

Duidelijke website, prima en snelle orderafhandeling. Geen problemen ondervonden. Spullen worden netjes thuisbezorgd. En bij afhalen staat de bestelling keurig voor je klaar.

Top !

Top ! Lifemaxx biedt de perfecte mix van prijs, kwaliteit EN service. In de jaren dat ik klant bij hen ben is er nog geen 1 contactmoment geweest, waarbij 1 van deze 3 zaken ondermaats was. Tot de volgende bestelling !

Goede en snelle service!

Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit van de attributen! Zeker een aanrader.

Mooie kwaliteit spullen, netjes te woord gestaan en op tijd geleverd, top!

Mooie kwaliteit spullen, netjes te woord gestaan en op tijd geleverd, top!

Kwaliteit hoog, service is goed

Een aantal jaar bestellen wij onze sportartikelen bij Lifemaxx. De kwaliteit van de artikelen is hoog en de service erom heen is altijd goed. Vooral in deze Coronatijd is de levertijd uitzondering snel. Super fijn!

Duurt lang

Kreeg 7 dagen geleden bericht dat mijn bestelling klaar was voor verzending Sindsdien geen enkel bericht Stond wel op site maar e-mail gaf aan dat bestelling werd klaargemaakt voor verzending.....bleek niet het geval Schijnt standaard in mail te zijn

Goed assortiment. Prijs/kwaliteit prima. Snelle levering

Goede suet, breed portfolio, prijs/kwaliteit prima. Snelle levering

Was goed geregeld met Corona uitverkoop

Materiaal stond klaar en was keurig afgesproken zoals in de mail

fijne mooie spullen

ik ben erg blij met mij barbell

Dikke prima

Goeie snelle service op de demo sale

Demo spullen gekocht prima service!

Ik heb via de website Demo spullen gekocht. Deze kon ik ophalen en stonden netjes klaar. Fijn contact over de mail om de afspraak te bevestigen.

Snel en goed geregeld

Besteld en snel in huis! Blij met mijn spulletjes.

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring is zeer positief!

niks op aan te merken

Snel, compleet

goede kwaliteit spullen

Ik heb meerdere items gekocht en alles is van goede kwaliteit. Ik ga voortaan al mijn bestellingen plaatsen bij Lifemaxx!

Goede communicatie

Website is overzichtelijk en alles is eenvoudig te vinden. De afhandeling is prima op orde en de communicatie is vlot en laagdrempelig.

Super goede en snelle service!

Mijn bestelling werd binnen 3 werkdagen geleverd. Ik had rekening gehouden met een langere levertijd vanwege corona, dus ik was blij verrast toen het al zo snel geleverd werd. Ik heb een aantal barbells en dumbbells besteld en ben super tevreden over de kwaliteit. Kan weer trainen zoals in de gym, maar dan thuis. Thanks voor de goede service!

Prima dienstverlening

Goed product, snel geleverd.

Erg tevreden over aangekochte product

Snelle en efficiënte levering i.v.m. Corona.

Perfecte dienstverlening

Actief de klant blijven informeren en snel reageren en actie ondernemen als er iets niet compleet volgens de planning gaat! Positief verrast helemaal nu met Corona TOP

Friendly and helpful, good people.

Friendly and helpful, good people

Snel

Goed gecommuniceerd en snel de bestelling binnen. Ik had items besteld die niet op voorraad waren maar in een backorder werden gezet, dit was wel vervelend want het duurt nog ruim een maand voordat ik die binnen heb. Contact opgenomen met de klantenservice en verder snel geregeld.

Quick delivery and high quality!

Ordered and delivered with in days!

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT