Super snelle service

Super snelle reacties zelfs tijdens het paasweekend.

Heel reactief en snelle levering.

Snelle levering en reactieve klantendienst.

Zeer goede en snelle service!

Ik had vlak voor de pasen wat besteld, werd super snel geleverd. Daarna had ik nog wat vragen die ik per mail gesteld heb de dag voor pasen. Had er al rekening mee gehouden dat antwoord wel even zou duren. Kreeg meteen de ochtend na pasen antwoord, super!

Ik heb onlangs een grote bestelling geplaatst, aangezien we allemaal thuis moeten sporten i.v.m. het coronavirus. Deze bestelling was de volgende dag al in huis. Uitstekende service en zeer goede kwaliteit producten.

Top service en jullie houden je aan jullie woord qua levertijden

Top service en goede producten

Easy!

My order was sent quickly. Unfortunately the confirmation is only in Dutch.. maybe add English as well! Thanks!

Super goed!

Snel geleverd, goede kwaliteit zoals ik van jullie gewend bent top bedankt weer

Good

Solid equipment passionate people

Snel

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Snelle en keurige aflevering

Op voorraad waardoor snel in huis

Tevreden!

Happy en tevreden met de hexagon dumbbells en studio pump bar en discs. Goede kwaliteit en supersnel geleverd (bijzonder in deze corona-tijden). Ik kan er een heleboel oefeningen mee doen en ben van plan de discs aan te vullen.

Perfecte levering

1 barbell gekocht en losse gewichten. Alles werdt netjes 2 dagen later geleverd.

Van de bestelling met klantenservice tot levering helemaal tot de puntjes geregeld

Mooie gewichten, snelle levering

Fijne gewichten en een snelle levering.

Perfect!

Snelle levering, goede producten

Ik had een bestelling gedaan en wilde toch graag iets aanpassen. Dat kon ik makkelijk telefonisch regelen.

Duurzame kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Degelijke merken Lifemaxx krachttraining en Crossmaxx. Snelle levering. Goede service van personeel, ook in moeilijke tijden.

Goed materiaal, goede service

Vanwege Corona zelf wat materiaal aangeschaft, helaas veel uitverkocht omdat ik niet de enige was met dat goede idee denk ik. Als er meer op voorraad is zeker wat meer in huis halen.

Groot assortiment, snelle levering

Heel tevreden met mijn eerste bestelling bij Lifemaxx. Overzichtelijke website en gelijk gevonden wat ik zocht. Daarbij een snelle levering in een chaotische tijd, dus heel tevreden.

Amazing

Delivered in less than a week ! Fantastic services !

Snel geleverd, goede producten

Levering de dag er op en zeer correcte productfiches. Breed gamma

Snelle levering, goede kwaliteit

De kettlebell werd snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen

Prima! Snelle levering en producten voldoen aan verwachtingen.

Ondanks Corona gebeuren, werden de bestelde artikelen snel geleverd. Geen op/of aanmerkingen.

Echte trainers gaan voor kwaliteit

Als PT vind ik kwaliteit belangrijk voor klanten. Daarom koop ik onder andere bij Lifemaxx en tevreden tot nu toe.

Snelle levering, ik kwam er na het betalen achter dat de stang zonder klemmen werd geleverd. Ik heb gebeld en kon via een linkje betalen en de klemmen werden nog bijgevoegd heel netjes en scheelt mij extra verzendkosten. Enige nadeel vind ik dat de prijs laag lijkt en later btw er nog bovenop komt zou fijner zijn als op de site totaal bedrag inclusief btw zou staan.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Lifemaxx is een familiebedrijf en totaalleverancier van fitnessmaterialen. Voor ons draait alles om persoonlijk contact en uitstekende service. Onze passie is helder: gyms, personal training studio’s en functionele trainingsruimtes in heel Europa voorzien van hoogwaardige, professionele en functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Ons verhaal begon in 1977 met BodyShape, één van de eerste sportscholen in Nederland. In 2004 werd Lifemaxx opgericht, dat sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier met meer dan 500 producten. We richten ons op kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid, zodat onze producten duurzaam, stijlvol en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en deskundig advies. We helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw ideale trainingsruimte. Je kunt onze producten ontdekken en bestellen via onze website. Wil je de producten liever zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Energize life We support you _________________________________________________________ Lifemaxx, a family-owned business, is a full-line supplier of fitness equipment. For us, it's all about personal contact and delivering exceptional service. Our passion is clear: to supply gyms, personal training studios, and functional fitness spaces throughout Europe with high-quality, professional, and functional fitness equipment. Our story began in 1977 with BodyShape, one of the first Dutch gyms. In 2004, Lifemaxx was founded, growing into a leading European supplier with over 500 products. We focus on quality, innovation, and affordability, ensuring our equipment is durable, stylish, and built for intensive use. As a family-owned business, we value personal service and expert advice, helping you design and equip your ideal training space.  You can explore and order our products through our website or visit our showroom. Energize life We support you