Goede beoordeling

Ik vind dat lifemaxx, juist in deze corona-tijd, snel heeft gehandeld. Heeft via de mail mij laten weten wanneer de bestelling in orde was gemaakt. Helaas heb ik geen bericht ontvangen wanneer mijn bestelling werd geleverd waardoor ik deze bijna mis was gelopen en dat vind ik jammer.

Redelijk

Grote bestelling gedaan bij dit bedrijf. 5%korting gehad Later op hun eigen Facebook stond een code van 15%. Hier over gebeld en dit is keurig opgelost. Geld retour duurt erg lang. Communicatie over producten die besteld zijn maar niet leverbaar is slecht. Producten zijn top. Een erg leuk bedrijf met mooi materiaal die nog zich veder kan ontwikkelen. Heel veel succes een deel zal ook komen door het virus

Het was makkelijk bestellen en ik ben blij met de producten.

Het was makkelijk bestellen en ik ben blij met de producten.

Fast delivery and good value for money

Despite the current situation, items ordered were still delivered within a reasonable amount of time.

Excellent service as always

Quality products, quality service.

Geweldige service en kwaliteit

Lifemaxx heeft prachtige spullen van zeer goede kwaliteit. Mijn bestelling was zeer snel bezorgd. Daarnaast reageren ze snel en duidelijk op vragen per mail en telefoon. Helemaal tevreden!

Goed spul

top product (kettlebells) en perfecte service.

Top product (kettlebells) en perfecte service.

Nice

Good service and quality stuff

Goede producten, snelle levering

Duidelijk en simpel

Goede producten

goeie service en ook in deze tijd snelle levering!

Duidelijke website. Kwaliteit! Goede informatie over levering etc.

Producten netjes afgeleverd

De eerste levering die ik besteld had is netjes afgeleverd en snel geleverd. Vervolgens heb ik nog een bestelling gedaan. Afgelopen vrijdag heb ik een mail ontvangen waarin aangegeven wordt dat de producten klaar zijn gemaakt voor levering, maar de mail die vervolgens verstuurd wordt dat de producten verzonden zijn mist. Ik hoop dat ze deze week nog geleverd worden. Producten bevallen wel heel goed! Al veel gebruikt de afgelopen dagen!

Goede producten, goede prijs en goede communicatie

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en ben goed op de hoogte gehouden via mail. kwaliteit is top!!

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Zelfs in deze rare tijd van de Corona crisis. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Tevreden als altijd

Mooie kwaliteit producten, snelle levering, zelfs in deze tijden. Ik had wel het geluk dat ik op tijd bestelde, want de webshop is aardig leeg aan het lopen. Wat jammer is, is dat vlak na mijn bestelling - die ik op had willen halen - een kortingscode in het leven werd geroepen omdat bestellingen alleen nog maar verzonden worden. Ik heb dus wel verzendkosten moeten betalen, maar niet de 15% korting ontvangen. Die was natuurlijk wel welkom geweest. Aangezien ik vooraf heb gebeld, had dit natuurlijk ook gemeld kunnen worden aan de telefoon. Verder, zoals ik zei: tevreden als altijd!

Snelle levering goed product

Goede communicatie, mooi product zoals foto en snelle levering

Ondanks corona nu ook goede service!

Wederom spullen nodig. Tevreden over service en eerder geleverde kwalitatief hoogwaardige materialen. Vanwege afstand niet meer de kans om makkelijk zelf op te halen. Nu goed afgeleverd met transport.

Snelle levering en uitstekend materiaal

De dumbells werden snel geleverd en zijn van de verwachte kwaliteit.

Zeer goede service, ook als er iets mis gaat.

Bij het bestellen had ik een ander aflever adres dan de factuur adres opgegeven. Helaas is het toch naar het factuur adres gestuurd. Na contact zou het pakket mee terug gaan met de bezorger en bij het aflever adres bezorgd worden. Dit ging helaas mis. Het pakket waar ik voor moest tekenen is bij de buren bezorgd, wat niet mag! Lifemaxx heeft dit heel netjes opgelost door zelf het pakket bij de buren op te halen en bij het aflever adres te bezorgen. De klantenservice van Lifemaxx is super. Ondanks dat er een fout is gemaakt hebben ze het zelf zo goed mogelijk opgelost.

Fast, easy, perfect service!

Ordered some supplies for my homegym in this time of quarantine. Service was really fast, customerservice replied within an hour. Perfect all the way!

Top snelle levering, goede productencatie

Snelle levering en ben goed op de hoogte gehouden via mail. Goede producten.

Goede kwaliteit

Snelle levering, stang en kabelgrip zeer solide.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT