Goed en betrouwbaar

Keuze gemaakt en snel geleverd! Prima!

Ondanks dat ik kettlebells bestelde tijdens de coronacrisis had ik ze na 2 dagen al in huis.

Snel geleverd, kwalitatief goed materiaal!

Bestelde materialen zijn snel geleverd en zien er goed uit. Duidelijke communicatie tijdens bestelproces.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had een bestelling geplaatst voor het afhalen van de spullen maar door de corona situatie was dat niet mogelijk. Kort gebeld en het was gelijk opgelost waardoor ik m’n spullen een paar dagen later thuis heb gekregen!

Professionele apparaten en benodigheden, door jullie hoef ik hierna niet meer op de sportschool te trainen. Ik heb nu betere spullen dan de sportschool!

Service ;top kwaliteit;top

Hip bands besteld. Snel verstuurd en kwaliteit is top

Bestelling snel geregeld en omgezet omdat 1 artikel niet leverbaar was. Prima service!

Good quality and fast delivery products!

Perfect!

Super snelle levering, spullen goed verpakt en goed materiaal!

Perfecte levering en communicatie

Ik heb een mace bell bij Lifemaxx gekoch en deze is middels een duidelijke communicatie op de vermelde tijd geleverd. Het product voldoet helemaal aan de verwachting.

Mooie zandzakken aangeschaft, erg blij mee!

Prima service, goede kwaliteit zandzakken waar ik nu al erg veelzijdig plezier van heb. Cons: wel prijzig grapje, ik vraag me af waar de hoge prijs voor dergelijke zandzakken vandaag komt.

Zoals altijd, zoals het hoort

Alles is duidelijk Snelle service Je kan altijd contact opnemen en je krijgt snel en een eerlijk respons.

Goede communicatie, redelijk snelle levering.

Snel en professioneel

Snelle levering van materiaal, keurig bezorgd bij de voordeur (ik woon 3 hoog)

Goede materialen, snel geleverd

Hierboven is mijn ervaring samengevat.

Gezien de omstandigheden snel de spullen in huis

Goede communicatie via e-mail. Mooie spullen, prettig in gebruik. Ik heb nu wat spullen besteld die we normaal in onze box gebruiken.

Prima service, zelfs in deze drukke tijden.

Bestelling was snel geleverd, jammer dat bij levering bleek dat 2 onderdelen niet op voorraad waren, maar gezien de drukte kunnen ze daar ook weinig aan doen. Wordt alsnog nageleverd.

Topppp

Helemaal goed.

De bestelde artikelen zijn al volop in gebruik, super kwaliteit en zeer snelle levering.

Big choice & Good products

Still waiting my order but happy with my order’s experiment.

Snel bezorgd, en producten van topkwaliteit!

Zeer tevreden!

Op maandag besteld, op woensdag geleverd. Heel fijn!

Op vrijdag iets besteld, maandag in huis. Fijne, snelle levering in deze drukke tijd, bedankt!

spullen waren snel geleverd. waar andere sites het niet aankonden waren jullie instaat om dat wel te doen. top

Tevreden!

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT