Goede producten Snelle levering Duidelijke omschrijving

Vlotte en correcte levering

Alles vlot en snel op het juiste adres afgegeven. Goed en veilig verpakt. Een aanrader!!!

Goed apparaat tot nu toe

Kwaliteit

Snelle levering, goede spullen, goede prijs/kwaliteitverhouding

snelle levering!

snelle levering! het enige wat een beetje jammer is dat ze niet alle materialen in huis hadden, waardoor we ruim een week moeten wachten tot de bestelling compleet is.

Goed product, bevestingsmateraal niet compleet

Een simpel product eventjes ophangen was er helaas niet bij. Met de bijgeleverde pluggen en schroeven in de aanslag bleken de gaten in het wall rack té groot voor de schroeven. Met een ritje naar de praxis om ringen te halen was het probleem gelukkig snel opgelost.

Een aanrader!

Loopt altijd soepel, snel, vriendelijk en ook nog een goede kwaliteit!

gedoe rond levering, wel nette klantenservice

Ik heb materialen besteld volgens de beschikbaarheid op de website. Deze bleek na betaling niet te kloppen waardoor de order moest worden aangepast. Een van de attributen bleek ook niet netjes te zijn afgewerkt. Tevens bleek de halve zending onderweg kwijtgeraakt te zijn door GLS, maar dat is Lifemaxx niet aan te rekenen. Ik heb wel een nieuwe nazending aangevraagd die gehonoreerd is. Hopelijk komt deze zending aan. Uiteindelijk zijn de zaken keurig afgehandeld

Snelle bezorging goede kwaliteit

Fijn product

Goed product zoals omschreven

Goed product zoals omschreven, snelle levering

Goede service,

Hele snelle en goede service, Het had wel iets duidelijker kunnen zijn qua levertijd van de pink ribbon actie( Olympische roze wedstrijdstang)

Persoonlijk, professioneel, hoog kwaliteit product

Het magazijn was al dicht (na 17.00) Ik naar onderweg naar Rotterdam in de file gestrand ennoersoneel hebt voor me ruim 40 min gewacht...dipe buiging en mega dank!!!

goede service, ook als het eigenlijk niet kan :)

Goed bereikbaar, zeer hulpvaardig

Fantastisch geordend bedrijf en snel handelend na aanvraag producten.

Fantastisch geordend bedrijf en snel handelend na aanvraag producten. Na aanvraag van de duur van leveren, direct een bestelling gemaakt en binnen 3 dagen geleverd. Top!

Snel antwoord en goede service

We hebben snel antwoord gekregen van Lifemaxx, snelle levering en goed advies. Ook service qua omruilen was top!

Super producten!

Hele fijne producten om mee te werken. Echter een nalevering na een jaar besteld te hebben vind ik jammer. Verder super tevreden!

Duidelijk, helder en goede kwaliteit-prijsverhouding

Door het goed vinden van de site én de goede info op de site kon ik de juiste dumbell van 7.5 kg eenvoudig vinden en bestellen.

Goede service, levering en materialen.

Veel materialen ter beschikking en goede kwaliteit prijsverhouding. Snelle levertijd en afspraken nakomen.

Professioneel

Prettige service en goede prijzen en kwaliteit produkten. En een zeer veelomvattend aanbod

goede actie van pink ribbon en heel blij met de service

goed mailcontact en ze hadden nog extra goede service gegeven voor het bezorgen van de barbells

Super fijn geholpen, met prettige mensen die in zijn voor een praatje. Spullen zijn altijd goed en kunnen tegen een stootje.

Quality

You can always rely on Lifemaxx and their quality equipment.

Mooie spullen, veel keus en prima kwaliteit voor redelijke prijs. 2 bestellingen gedaan net voor kerstmis, die werden snel bezorgd. Helaas ontbrak 1 item, bij navraag bleek die uitverkocht en werd 2 dagen later nageleverd. Het was nog mooier geweest als Lifemaxx me daar vantevoren even over had ingelicht

Great, very fast delivery to germany.

Very good

Kwaliteit in één kettlebell

Kettlebells zijn fantastisch maar met zo'n goede kwaliteit is het heerlijk sporten. Afwerking bij de hoorns zijn heel soepel en glad afgewerkt waardoor het heel fijn om snatches te doen.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT