Snelle goeie service!

Altijd goed en persoonlijk contact met LifeMaxx. LifeMaxx biedt een snelle service wat voor ons erg prettig is.

top firma

Na een professioneel advies volgde een snelle service.

Snelle levering en keurig ingepakt.

Bestelde artikel zag er perfect uit, was goed verpakt en snel geleverd.

Geen problemen gehad. Pakket is op tijd geleverd, ondanks de Kerst drukte

Altijd snelle service, duidelijke productfoto's. Kwaliteit van de materialen kan af en toe beter, maar daar is de prijs ook naar.

Snelle en correcte service

Snelle leveringen en goede service bij reparaties.

fijne weerstandsbanden

Blijven goed op de plek zitten bij allerlei verschillende oefeningen. Ook de 3 verschillende weerstanden zijn fijn.

Toegankelijk, snelle en duidelijke reactie en goede service

Fantastische producten

Al langer bekend met lifemaxx als merk, altijd tevreden over de producten

Bestelling geplaatst en betaald via de site en toen ik erachter kwam dat ik de kortingscode was vergeten, even gebeld en het werd direct in orde gemaakt.

een goed bedrijf maar niet klant gericht ten aan zien van feedback, m.a.w weinig klanten binding.

Betrouwbaar

Naast betrouwbaarheid is ook de service en informatieverstrekking prima

Top spullen

Alles wat je nodig zou kunnen/willen hebben voor (functional) fitness hebben ze bij Lifemaxx. Solide kwaliteit.

Goede Service, kwaliteitsproducten!

Ik bestel regelmatig materialen bij Lifemaxx voor mijn CrossFit Box, CrossFit 2678. Ik ben erg tevreden over de afhandeling, service en de kwaliteit van de materialen!

Top bedrijf

Levert snel

Top producten en klantvriendelijk

Ben ontzettend vriendelijk behandeld met een duidelijke uitleg over hun producten. Er is goed meegedacht en alle producten zijn keurig geleverd en geïnstalleerd (tegen meerprijs) door kundig personeel. Kwaliteit van de producten is top!

Goede spullen, snel geleverd

Onze nieuwe steps zijn prima, een paar dopjes zaten los, deze werden gratis nageleverd...

Fijne website met kwaliteit voor eerlijke prijs

Zeer tevreden, snelle levering, goed materiaal

Goede professionele materialen en snelle levering en administratie

Sportschool kwaliteit, groot divers assortiment en mooi vormgegeven.

Klantvriendelijkheid super

Erg behulpzaam, snelle reactie.

Couldnt ask for more

Macebell delivered within 48 hours of ordering. Considering it's a 4kg article I was expecting longer delivery times. Really happy with the ordering process and easy to navigate website.

Prima verlopen.

Vorige levering werd door ons niet goedgekeurd. (Geen fout of zo van lifemaxx)- Goed afgehandeld met creditering en zo Deze levering verliep zorgvuldig en snel. Prima gegaan.

Vriendelijk en snel!

Goede communicatie, flexibel en vriendelijk

Snel en goed geregeld

Keurig

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT