Was prima

Zeer goeie communicatie!

Mijn ervaring met Lifemaxx is positief! Hele fijne en snelle communicatie met de klantenservice. Zeer blij met de sportspullen, die prijs/kwantiteit uitstekend zijn!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering 👍

Super goede en snelle service

Klantenservice reageert snel, spullen zijn top kwaliteit en levering gaat vlug!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling werd door Lifemaxx snel behandeld, afgehandeld en aangeleverd bij de vervoerder. Jammer dat de vervoerder niet de zelfde snelle service heeft als Lifemaxx, waardoor de bestelling enige dagen op zich liet wachten.

Betaalbare kwaliteit

Mooie gebruiksvriendelijke producten voor een scherpe prijs. Deskundig advies en snelle levering

wordt goed geholpen en er wordt snel geleverd

fijne artikelen snel en simpel besteld en geleverd

Kwaliteit/prijs is prima i.c.m. fijne website en prima levering.

Snel besteld en snel geleverd, prima product!

Tevreden klant

Goede samenwerking

Product mooi ontvangen.

De bezorging en de communicatie is goed.

De communicatie en de bezorging gingen goed en snel.

Levering duurde iets langer. Maar dat komt, omdat het artikel moeilijk te krijgen is. Contact over het artikel was goed

Uitstekende service en zeer degelijk materiaal.

Bij de aanvraag van een offerte werd er zeer snel gehandeld. Ook bij de vraag of er enkele wijzigingen konden gebeuren, werd er telkens zeer snel gereageerd. Eens de offerte compleet was, was ook het vervolg zeer vlot. De levering was er zeer snel en alles werd nauwkeurig geleverd.

...

....

Prettig

Levering van producten was naar wens.

Goed geholpen en snelle levering !

Goede kwaliteit en service !

Fijn en prettig contact.

Na telefonisch contact kon ik mijn bestelling snel en zelf afhalen, bij spoed is dit een prettige bijkomstigheid.

Uitstekende service, snelle reactie via email en top kwaliteit.

Mijn ervaring is goed, zowel t bestellen en het afleveren van mijn produkten.

Klantgerichte website en goed geregeld aflevering.

Perfect!

Altijd erg blij met de service van Lifemaxx!

Professioneel

Snel bezorgd en het product is van een goede kwaliteit.

snelle levering, mooi produkt

Het artikel was zeer naar tevredenheid en het lijkt van goede kwaliteit . De snelle levering was ook zeer positief De bezorgkosten vind ik abnormaal hoog. Naast de 7 euro verzendkosten wordt hierover ook nog eens BTW gerekend. De vezendkosten zijn dan dus ondertussen 8,40. Dit is mijn inziens gewoon een extra inkomen, gewoon winst/diefstal. Daarnaast had het ook heel goed in een envelop kunnen worden verzonden. Wat erg in de bezorgkosten scheelt

Super klantenservice!

Goede en vooral duidelijke communicatie via email na mijn online bestelling bij LifeMaxx. Kwaliteit en prijs verhouding zijn top.

Mooi klantvriendelijk bedrijf

Inmiddels 2x in Rotterdam bij Livemaxx geweest. Is een fijn bedrijf met goede producten. 1x service nodig gehad en zonder gedoe werd het product omgeruild.

Super snelle servince

Mooi product en top service

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Lifemaxx is een familiebedrijf en totaalleverancier van fitnessmaterialen. Voor ons draait alles om persoonlijk contact en uitstekende service. Onze passie is helder: gyms, personal training studio’s en functionele trainingsruimtes in heel Europa voorzien van hoogwaardige, professionele en functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Ons verhaal begon in 1977 met BodyShape, één van de eerste sportscholen in Nederland. In 2004 werd Lifemaxx opgericht, dat sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese leverancier met meer dan 500 producten. We richten ons op kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid, zodat onze producten duurzaam, stijlvol en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service en deskundig advies. We helpen je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw ideale trainingsruimte. Je kunt onze producten ontdekken en bestellen via onze website. Wil je de producten liever zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Energize life We support you _________________________________________________________ Lifemaxx, a family-owned business, is a full-line supplier of fitness equipment. For us, it's all about personal contact and delivering exceptional service. Our passion is clear: to supply gyms, personal training studios, and functional fitness spaces throughout Europe with high-quality, professional, and functional fitness equipment. Our story began in 1977 with BodyShape, one of the first Dutch gyms. In 2004, Lifemaxx was founded, growing into a leading European supplier with over 500 products. We focus on quality, innovation, and affordability, ensuring our equipment is durable, stylish, and built for intensive use. As a family-owned business, we value personal service and expert advice, helping you design and equip your ideal training space.  You can explore and order our products through our website or visit our showroom. Energize life We support you