Super klantenservice!

Goede en vooral duidelijke communicatie via email na mijn online bestelling bij LifeMaxx. Kwaliteit en prijs verhouding zijn top.

Mooi klantvriendelijk bedrijf

Inmiddels 2x in Rotterdam bij Livemaxx geweest. Is een fijn bedrijf met goede producten. 1x service nodig gehad en zonder gedoe werd het product omgeruild.

Super snelle servince

Mooi product en top service

Super tevreden

Snelle levering en service. Helemaal top.. Mvg, Anytime Fitness Deventer

snelle levering , goed verpakt

Snelle levering van top product

Gebruiksvriendelijke site, duidelijke mail met factuur en verzendgegevens en snelle levering van top product

Super kwaliteit producten, goede service!

Advies per telefoon, direct een offerte per mail en snel geleverd! Erg klantvriendelijk!!

prima spullen, snelle service

Professionele materialen, behulpzame medewerkers en snel geleverd...

tal van producten en vlotte levering

Prima eertse ervaring, klein minpunt was de verpakking. De hoek van de mat die ik besteld had was geplooid. Gezien een levering toch enkele dagen duurt, is de plooi er na 3-4 dagen nog niet uit...

Heel goede service.

Zeer tevreden over de service, er werd direct geholpen toen er iets mis ging langs onze kant door Sharona Holman. Ze stond direct klaar, zeer fijn. ;)

Bestelling werd snel & correct geleverd

Zeer goede service! Kwaliteit van sommige producten mag beter.

erg makkelijk om producten te bestellen, wordt meegedacht, bestellingen komen op tijd binne en gaat bijna nooit mis.

Leuk dat er eindelijk ook extra gadgets zijn.

Altijd al veel materiaal besteld. Leuk dat we eindelijk eens beloond worden met extra gadgets. Misschien ook om vaste klanten extra te belonen met loyaliteitskorting.

Betrokken medewerkers denk echt mee

Ik had een uitloop product besteld (dipbar voor 60mm staanders) en betaald, dat later niet meer leverbaar bleek. Men heeft netjest contact opgenomen om het uit te leggen en het bedrag zo snel mogelijk terug te storten. Tegelijkertijd heeft men ook gekeken of het product wellicht elders geretourneerd was (en dat was ook zo), waardoor het alsnog geleverd kon worden. De pin is echter te dik voor mijn rack, maar dat was mij vantevoren verteld.

Service van de hoogste klasse!

Het team van Lifemaxx was zeer meedenkend, royaal en uiterst snel en vriendelijk tijdens het proces van de aanvraag van de offerte, de bestelling en de levering van de producten die wij hebben gedoneeerd aan een sportvereniging. Top mensen bij Lifemaxx en de vereniging erg blij met de uitstekende kwaliteit van het product!

goede service

Snelle levering. Gewoon naar verwachting kwaliteit

Perfect!!

Goede service, klantvriendelijk en snelle reactie via mail

Snel, verrassend en boven verwachting

Net dat beetje extra (een smartphone ventilator) zorgt ervoor dat ik verrast ben en de volgende aankoop weer bij jullie doe

Snel, netjes en verrassend

Waarom verrassend? Dat kleine beetje extra wat ze meegaven tijdens de huidige temperaturen was slim en attentvol.

Super!!!

Zeer snel antwoord op mijn mail En levering binnen de twee dagen

Bestelling gedaan en volgende dag waren de spullen al geleverd. 1 bestelling was defect, gebeld en opnieuw geleverd. Wat een services.

Snelle reactie op de mail. Duidelijke communicatie. Mooie producten. Er miste een onderdeel, maar die werd gratis later afgeleverd.

Snelle levering, goede service

Heerlijk, als je een bestelling doet en het is er binnen 2 dagen! Top service

Gebruik een goede koerier 2

Ik heb de bestelling inmiddels binnen, maar slecht verpakt. De schijven zijn gaan schuiven, daardoor is de verpakking beschadigd en was vervoer moeizaam. De schijven zien er mooi uit en zijn gelukkig niet beschadigd. Ik ga er snel mee aan de slag. Mijn aanbeveling gaat over deze website. Volgende keer zou ik hetzelfde product elders bestellen.

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT