Kwaliteit

Kwaliteit materiaal, snelle levering.

Goede ervaring

Goed product en netjes afgeleverd.

Goede producten

Goede producten

Pluspunten

Snelle reacties op vragen

Wanneer eigen chauffeur aflevert, graag iig dag van te voren laten weten met een tijdstip

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering keurig op afgesproken tijd.

Personeel dat een beetje verstand van zaken heeft.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen duidelijke feedback vooraf wat geleverd gaat worden en welke producten op een andere tijdstip worden nageleverd Leuke Koningsdag actie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantvriendelijk, uitgebreid assortiment, behulpzaam en snelle levering. Ook bij afhalen, vriendelijke ontvangst en spullen binnen no time beschikbaar om mee te nemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en goede levering

Niks

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd goed en altijd vriendelijk. Geen dikdoenerij maar gelukkig altijd professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima materiaal. Snelle reactie op mail, vragen,....

Logistiek: duur en minder kwalitatief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere communicatie over nalevering van producten en de bijpassende aanpassingen op de factuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keuze aan materiaal

Gezien ik voor meer dan 100€ had besteld, vond ik de verzendkosten van bijna 13€ wel erg veel... Verstaanbaar als er maar voor 20 à 40€ wordt besteld maar eens boven de 50€ zou dit toch minder mogen zijn...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Krijg nagenoeg meteen antwoord wanneer je een mail heb gestuurd met een vraag!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

HELDERE INVULLING VAN DE SITE. SNELLER GELEVERD DAN VERWACHT.

EXTRA AANVULLING OP GEBRUIKSAANWIJZING VANUIT DE SPORTER GEDACHT. RECENTELIJK EEN GYMBOSS MINI MAX GEKOCHT MET ENGELSTALIGE UITLEG MAAR VIND HET NIET TOEREIKEND OM DIRECT AAN DE SLAG TE GAAN. IK BEN NA VEEL OEFENEN HET APPARAAT MACHTIG GEWORDEN. MAAR TOCH, IETS MEER VAN UIT DIRECT GEBRUIK GEDACHT IS EEN AANVULLING NODIG!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service, snelle verzending. Top

Innsbruckweg 12

3047 AH Rotterdam

(0)10 415 98 00

Over Lifemaxx

Het is onze passie om sportscholen, personal training studio’s en CrossFit® boxen in Europa te voorzien van mooie, professionele én functionele fitnessmaterialen voor intensief gebruik. Voor alle materialen uit ons zeer uitgebreide assortiment, streven wij naar een perfecte balans tussen innovatie, design, kwaliteit en betaalbaarheid. Kies je voor Lifemaxx, dan kies je voor scherp geprijsde, robuuste materialen met een mooi ontwerp volgens de laatste fitnesstrends. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche, kunnen wij jou voorzien van advies op maat op materiaalgebied, tot aan het ontwerpen en volledig inrichten van jouw gym. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijk contact, uitstekende service en heldere communicatie belangrijk. Of je nu een homegym wilt inrichten of een professioneel fitnesscentrum wilt starten, ons enthousiaste team staat voor jou klaar! YOUR LIFE, LIVE IT _________________________________________________________ It is our passion to provide gyms, personal training studios and CrossFit® boxes in Europe with exquisite, professional and functional fitness equipment built to last. All of the equipment from our extensive range is designed to strike the perfect balance between innovation, design, quality and affordability. Choosing Lifemaxx means getting competitively priced, robust equipment with a stylish design according to the latest fitness trends. With more than 30 years of experience in the fitness industry, we can provide you with tailor-made equipment advice, up to completely designing and equipping your gym. As a family business, we believe personal contact, excellent service and clear communication are important. Whether you want to set up a home gym or start a professional fitness center, our enthusiastic team is ready to help you! YOUR LIFE, LIVE IT