vlotte afhandeling, top product

Een zeer snelle service en vlotte levering

Goede producten tegen een goede prijs met een snelle correcte levering.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten. Bedankt.

Goede service, snelle levering en eerlijke prijzen.

Wanneer het niet lukte om via de website te bestellen, werd ik goed telefonisch geholpen en kon ik zo alsnog bestellen.

vlotte service

vlug geleverd en een mooi model.

vlotte en correcte afhandeling

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijk via de website te bestellen en heel snel alles geleverd

Makkelijk via de website te bestellen en heel snel alles geleverd

Top materiaal aan concurrentiële prijzen

Netjes verpakt en op de vermelde tijd geleverd. Een aanrader!

Was een fout gebeurd bij de bestelling, meer geleverd dan was geboekt. Mooi opgelost door telefonisch contact. Mvg Danny

snelle service

kwalitatief dik in orde. Product kwam overeen met afbeelding. Verpakking ook degelijk. dus kort samengevat. 100% in orde.

Goede levering

We zijn zeer tevreden met de levering en de bezorgtijd van de verwachte producten. We kregen de producten toe in goed verpakte dozen. Doe zo verder!

Service impeccable

Facilité de commande via le site de Muldi, disponibilité des produits, traitement efficace et communication par email sur la confirmation de commande et la livraison. Les prix pourraient être revus à la baisse pour les entreprises.

Snel en correct

vlotte bestelling en levering

Snel en correct geleverd

Het juiste product werd binnen 1 dag geleverd. Dat was heel verrassen. Fijn.

Vlotte bestelling, en perfect geleverd volgens de voorwaarden.

Zoals hey hoort, makkelijk een bestelling plaatsen, correct de betaling uitvoeren, en volgens afspraak geleverd. Top!

Snel en goed

Zeer tevredenstellende eerste ervaring

Topmaterialen en zeer snelle levering

Ruime keuze uit de materialen online en zeer snelle levering, zodat onze medewerkers steeds tijdig hun werkmateriaal/bescherming hebben.

Correcte en snelle service .

Ben te vrede met de kwaliteit van het product.

Aanrader

Snelle, correcte levering. Vlotte communicatie na contactformulier. Prijs kwaliteit

Correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Zeer good

Prijs in verhouding met kwaliteit.

Uitstekende klantenservice

Ik werd 2x uitstekend geholpen door Brenda: 1x bij probleem om in te loggen in mijn account, en een 2de keer toen de levering onvolledig bleek: Muldi heeft onmiddellijk een 2de levering gepland.

Heel vlotte bestelling en levering

Wij hebben enkele papierbakken durable 15l besteld. Een mooi stevig design papierbak die past bij onze uitstraling.

Correcte en snelle levering

Gebruiksaanwijzing en informatie ivm het product niet in het nederlands

Zeer goede service

Snelle afhandeling bestelling

Alles is snel en zeer correct verlopen!

Zowel de bestelling als de levering ging zeer vlot. Geen enkel negatief punt.

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be