Zeer snelle en correcte levering voor een zeer interessante prijs.

Top service en snelheid.

Bij mijn bestelling van papier, liep alles zeer vlot en gemakkelijk. Verbazing groot, dat tijdens pandemie iedereen zegt dat leveringen wel enkele dagen kunnen duren...? Maar niet bij Muld... Daags nadien om 8:30 belletje aan de voordeur. Pakketjesdienst met levering van Muldi... Dus in minder dan 24u na bestelling geleverd... Dat is heel knap gedaan. Top bedankt

Vlotte levering van gewenste producten.

Het plaatsen van de bestelling was makkelijk, de producten werden zelfs vroeger geleverd dan verwacht en beantwoorden m'n verwachting.

grande facilité pour conclure la transaction. Envoi rapide

J'ai fait la connaissance de Muldi par hasard, mais je suis très satisfaite de mon expérience. Travaillant dans un centre culturel, vos coordonnés font désormais part de mon répertoire de fournisseurs. Envoi rapide, articles conformes, clarté des explications pour passer la commande. Extra

Snel en correct geleverd.

Alles tip top in orde

Goede correcte levering. Materiaal was in orde.

perfekte levering

nogmaals perfekte levering

goede service en product.

gewoon goed.

Prima in orde

Snelle levering goed verzorgd.

Alles verliep vlekkeloos

Ik ben heel tevreden van het artikel dat ik ontvangen heb. Alles verliep vrij vlotjes betreffende bestelling en levering. Meer kan ik er niet aan toevoegen omdat alles verliep zoals het zou moeten zijn.

stipt en correct

zeer gemakkelijke site

correct & zeer snel

Zeer scherpe prijzen !

Correcte en snelle levering

Lange wachttijd

Na lang wachten de helft van mijn bestelling ontvangen. Wanneer deel 2 komt? God mag het weten. Misschien toch beter leveranciers kiezen die p kortere termijnnen kunne leveren

Kwaliteit en service zijn super en de producten zijn geweldig in gebruik.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Onze gevraagde artikelen werden netjes op tijd geleverd! Alles zat erin! En ze zien er prachtig uit!

Product (mapjes) zoals afgebeeld op de website en van degelijke kwaliteit. Levering binnen de 2 dagen.

Goede serviceniveau snelle levering

Correcte dienst

Duidelijke omschrijving van producten kost en levering.

Tot mijn verbazing...super met vergelijking bij de concurenten

Een heel vlotte en nette service bij muldi.nl ..zeker een aanrader Keep up the good work...you deserve it without a doubt five stars.

correct product, stevig verpakt en voor een scherpe prijs....

Mooie keuze aan producten, zuivere zaagsnede en heel stevig verpakt. en dat alles voor een zeer concurrentiële prijs...

Top. Snel. Alles wat ik moest hebben

Goeie en snelle service. Ik kom terug.

Snelle levering in perfecte staat

De ruime keuze biedt vele mogelijkheden, bestelling verloopt vlot, levering is snel.

Vlot en snel

Vlot snel en correct. Deftig materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be