zeer correct en snelle service.Kon niet rapper gebeuren

zeer tevreden

Totaal tevreden

Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog andere dingen bestellen.

Alles 2àà % OK !

Excellent materiaal, vlug en correct geleverd.

Volledig naar de verwachtingen afgehandeld.

Overzichtelijke catalogus , Direct contact via email bij bestelling , geleverd binnen afgesproken tijd . Product (lederen ja voor laswerken) volledig naar wens. Beslist een aanrader

vlotte bestelling en snelle levering

prijs , kwaliteit , levering is in orde!

correct en vlug

is altijd positief

Veel keuze en snelle levering+++

Had voor het eerst een kleine bestelling bij jullie site . De volgende dag ontvangen. Enkel had een klein probleem met de facturatie.

Prima levering. En snel. Bezorgd. Maat past perfect

Commande

Super service et ultra rapide en livraison

jammer

had 4 stuks besteld maar moesten er 2 zijn Had dit nog binnen het kwartier gezien en doorgegeven maar blijkbaar kon dit niet meer aangepast worden terwijl er duidelijk op de site staat dat je binnen het kwartier nog kan reageren om dit aan te passen.

Zeer goede communicatie, veel keuze en zeer snelle levering

Zeer vlotte bezorging, netjes verzorgd

Na de bestelling geplaatst was, duurde het niet lang voordat het pakket afgeleverd werd. Zeer gewaardeerd, wij hadden regenpakken besteld, best welkom in deze natte periode. De materialen zeer verrassend, stevig voor het geld wat we besteden!!! Bedankt hiervoor

Zeer vlotte en snelle levering

Een overzichtelijke website en heel duidelijk een zeer snelle levering

Zeer vlot en snel verlopen

Daarbij ook nog een snelle levering

alles vlot en goed verlopen

duidelijke website en vlot verloop.

Vlot en kwalitatief

Bestellingen verliep zeer vlot. Er werd telefonisch opvolging gedaan in het kader van een aantal zaken die niet meer voorradig waren.

Snelle levering van prima produkt.

De eerste keer dat ik iets kocht bij Muldi (PBM’s) erg ruim assortiment, erg gebruiksvriendelijke webwinkel, tracking en levering liepen perfect!

Veel te lange levertijd

Heb nog steed niets mogen ontvangen van jullie ,gelukkig zijn jullie prijzen goed.

Goed ontvangen

De bestelling is goed ontvangen. Er werd een verkeerde gemeente aangeduid op de leveringsbon, maar de bestelling is toch na enkele dagen goed geleverd. Alles in orde, bedankt.

Alles naar verwachting verlopen

Gemakkelijk vergelijken en bestellen, levering vlot verlopen.

Super snelle levering

Ik was op zoek naar rode pennen voor mijn schoolwerk. Daar vond ik goedkope pakken van rode pennen. Ik heb echt vergeleken met andere website. Op deze website is het goedkoper dan elders. Ik heb mijn levering heel snel gehad. Ik ben er super blij mee. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Goede prijs en snel geleverd.

Via Google Shopping kwam ik - door een aanbieding - op de website van Muldi terecht. Deze kon ik absoluut niet laten liggen want het verschil was meer dan 4 euro met mijn doe-het-zelfzaak in de buurt. Gratis verzending vind ik sowieso niet correct en ik ging toch een aantal stuks kopen zodat de uiteindelijke prijs per stuk nog steeds veel goedkoper was. Het was geen dringende bestelling dus ik zocht ook geen levering de dag erna. Werd correct geleverd. Uit principe geef ik geen 10/10 maar jullie zitten in de buurt.

De bestelling was goed verpakt,snel geleverd,en de artikelen waren exact zoals op de foto.

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be