Mooie en degelijke producten & snel geleverd

Heel tevreden met mijn notitieboekjes; mooi afgewerkt!

Mooie produit, OP tijd geleverd

Fournisseur top. Respect de ttes les infos ( qualité, service etc...)

Goede en snelle service

Product zoals beschreven & snelle levering!

positief , snelle levering

was de eerste keer dat ik via Muldi bestelde , pakket was binnen de 2 werkdagen thuis. Duidelijke site . Zeer positief

Alles is vlot verlopen.

Alles is verlopen volgens de voorwaarden.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kwaliteit & Service

Eerste bestelling geplaatst en het zal niet de laatste zijn! Snelle service en goede kwaliteit van de producten. Prijs-kwaliteit aan te raden!

Correct en zeer vlug.

Grote keuze. Goede omschrijving van het produkt. Vlugge levering.

Snelle levering, veel keuze , duidelijke website

1ste maak besteld, en super tevreden prijs kwaliteit , dik in orde.

Prima in orde

Artikel is prima in orde en er was een snelle levering

Goede afhandeling

Snelle en correcte levering

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Snelle levering van een kwalitatief product

Bestelde artikelen werden snel geleverd en zaten ook goed verpakt waardoor er geen schade was. Het product was ook exact zoals omschreven!

Goede communicatie

Mijn levering had vertraging, maar daar werd ik meteen van op de hoogte gebracht. Werd uiteindelijk toch nog vroeger dan gezegd geleverd. Dat was een meevaller.

klantvriendelijk

niets in de wereld loopt perfect, maar de manier en snelheid waarop er gereageerd werd op een kleine vergissing getuigd van grote klantvriendelijkheid en betrokkenheid

Op goed geluk besteld, alles volgens wens.

Ik was op zoek naar een leuk presentje voor onze leden van de leerlingenraad. Elk jaar is dit presentje gekoppeld aan een dankwoordje. Dit jaar: " dank je wel dat we op jou konden REKENEN". Dus diende ik op zoek te gaan naar een rekentoestelletje. Gezien het budget van de leerlingenraad beperkt is, was prijs-kwaliteit een vereiste bij mijn bestelling. Dit gekoppeld aan de korte tijd die ik nog maar had, was het toch een zoektocht. En zo kwam ik bij Muldi terecht. Recencies gelezen, overleg gepleegd met de bestuursleden en besteld. Woensdag ochtend even in een kleine paniek. Lang duurde dit niet want daar was mij pakket. Netjes verzorgd en keurig op tijd. Alle toestellen deden wat ze moesten doen: rekenen. Dus ook aan jullie: " Dank je wel dat ik op jullie belofte kon rekenen. "

Vlotte aankoop en service

Gemakkelijk in aankoop Snelle verzending Onmiddellijk in orde

Een heel goede ervaring: tijdige levering, goede afspraken

Een heel positieve ervaring: duidelijke website, goede opeenvolging van de e-mails: orderbevestiging, vermoedelijke leveringsdatum. En een zeer goede verpakking, zodat de goederen volledig onbeschadigd werden afgeleverd! Proficiat mijn volgende benodigdheden bestel ik weer bij jullie. Bedankt voor de goede ervaring!

Uitstekende opvolging

Alles verliep naar wens

Alles top

Alles TOP

Super ervaring en snelle levering

Correcte prijs, zeer goed product, snelle levering

Vlotte levering

Zeer vlotte levering en correct

Goede prijs / goed afgeleverd binnen termijn

Het was een aangename kennismaling met jullie firma. Indien ik naar de toekomst nog klein bureaumateriaal nodig heb zal ik zeker niet aarzelen om bij jullie even te gaan kijken.

Ongelofelijk goed

Kwaliteit en goede zorg

dank

Ik heb mijn pakket deze ochtend maandag 31 mei ontvangen

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be