Licht gewicht

Dit scherm is heel geschikt om alles goed te zien(als tandarts)bovendien niet te zwaar om dragen.

Snel en pro

Corde ervaring, duidelijk en pro

Juist en op tijd

Materiaal en verpakking in orde en op tijd geleverd.

Correcte service

Correcte prijs , goed verpakte en vlotte levering

Heel vlotte en correcte levering

Eerste bestelling snel en correct ontvangen

Onze eerste bestelling via Muldi.be verliep vlot en correct. Er valt dan ook absoluut niets op aan te merken.

Vlot.

Zeer tevreden.

Niets dan pluspunten voor jullie werking

Na enkele dagen werd mijn bestelling al geleverd.. Prima, vlotte service en boekjes mooi verzorgd in de brievenbus! Heb al reclame voor jullie gemaakt, mooi boekje!...

Eindelijk eens besparende verpakking

Ik vind het aangenaam om op te merken dat er voor mijn kleine bestelling geen gigantische doos in een doos werd gebruikt, maar enkel wat nodig was. Ik heb meer moeten betalen voor verzending dan bij concurrentie, maar de producten zelf waren goedkoper dus kwam op zelfde neer. Om die reden besloot ik bij eens jullie te bestellen ipv bij de “grote verdelers”.

Goed verpakt , snel geleverd

De goederen waren goed verpakt en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

IS GOED.

good experience

I don't give a 10 because the shipping cost were quite high for what I ordered, but for the rest, prima!

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk juiste product gevonden aan correcte prijs.

Iets lange levertermijn maar begrijpbaar vanwege winterweer

Snelle en correcte afhandeling. Mvg Annie.

Snelle en correcte afhandeling , gemakkelijke manier om te bestellen . Mvg Annie

doet wat beloofd

Levering binnen de 48uur is meer realistisch en is gehaald. Product is gekend en top.

alles verliep zoals het hoort, goed dus !

Ik vond alles naar wens

Zeer snelle service.

Zeer snelle service, ben tevreden over men aankoop

Perfect opgelost

Ik ben super tevreden

Heel professioneel geholpen

De webside is heel overzichtelijk en duidelijk, en de bestelling was heel snel geleverd, perfecte service

Vlugge en correcte levering.

alles vlot verlopen

goede website, snelle levering

De levering was correct

De levering was correct

Tot nu, na bestelling en ontvangst, geen antwoord op vraag en deel niet geleverd

Als internet koop ervaring er een word van klant besteld, betaald en moet dan maar avonturen of zijn/haar producten geleverd worden en bij vragen geen antwoord krijgt dan tich maar liever over de toonbank. What you see is what you get.

perfect

goede en snelle service

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be