GOEDE SERVICE

HEB MIJN BESTELLING SNEL ONTVANGEN. EEN MINPUNT : hoge verzendingskosten, jammer.

Vlotte bestelling , levering en afhandeling!

Duidelijke website, snelle service, alles netjes verpakt waardoor geen beschadigingen, vlotte hulp gekregen bij probleem met inloggen.

super qua prijs en kwaliteit en service

Ik was blij verrast voor de lage prijs en kreeg het zeer vlug geleverd. kende het product reeds.

Product als folder en snel gestuurd

Product als folder en snel gestuurd

Snelle levering en topkwaliteit!

Ik bestelde foamboards om maquettes mee te maken voor een schoolopdracht. Ze kwamen super snel aan, en helemaal onbeschadigd! Ik heb het aan al mijn klasgenoten aangeraden en heb het aan mijn leerkrachten verteld. Iedereen was onder de indruk van de lage prijs!

Top !

Snelle en kwaliteitsvolle levering !

Correcte afhandeling!

De geleverde producten werden volgens de afgesproken voorwaarden geleverd, ook in deze moeilijke coronatijd. Proficiat

Correct

Na plaatsen bestelling krijg je orderbevestiging. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de levering. Zal ik zeker nog een kopen

Vlotte service en prijs kwaliteit perfect

De beitels zijn eigenlijk zeer goed voor het geld wat je er aan geeft, dus ik kan alleen maar tevreden zijn.

Zeer degelijk en correct

verfspuitbussen waren van hoge kwaliteit.

Snel geleverd en goed product voor een mooie prijs

Bestelling was snel geleverd en goede prijs kwaliteit . Zeer tevreden .

Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen.

Verder ontving ik een @ dat mijn postpakket niet werd doorgestuurd omdat de port nog moest betaald worden. Na contact met uw diensten werd me gevraagd die @ door te sturen en zeker niet te betalen voor de gevraagde port. Nadien werd ik niet meer gecontacteerd. Ik zou nu opnieuw een bestelling moeten doen voor het ontbrekend deel te bestellen en toch nog eens vracht betalen. Wat moet ik doen

Mijn bestelling was volledig in orde goed op tijd juist en mooi ingepakt tip top in orde ik ben heel blij met mijn eerste ervaring bij Muldi be zeker voor herhaling vatbaar!!!

Zeer tevreden over bestelling

Zeer snelle en correcte behandeling van mijn bestelling , van bestelling tot levering

Snelle en correcte service

Donderdag tegen 10u besteld en vrijdag reeds geleverd.

helemaal in orde

alles verliep volkomen perfect. Op tijd geleverd, correct uitgevoerd.

Vreselijke service

Bijna 2 weken geleden bestelde ik voor het eerst bij muldi. 2 artikelen waarvan ik er 1 echt nodig had binnen de 2 weken. Meteen na bestelling ontving ik 2 dagen later 1 artikel ( het minst belangrijke), ik bel, mevr kan mij niet verder helpen ik moet mailen. Prima ik mail en zou geduld moeten hebben het andere pakket is onderweg. 5 dagen later mail ik weer en 12 dagen later ( bijna voor deadline bel ik woedend) en mail dreigend dat als ik het pakket niet binnen de dag ontvang ik mijn geld wens te ontvangen. 3x raden ... toen lukte het plots wel mijn pakket binnen de 24u te leveren.

Snelle en correcte bezorging!

Zowel communicatie en levering verliepen probleemloos. Materiaal tiptop kwaliteit!

Snel, efficiënt, interessante prijs

snelle service

Ik had veiligheidsschoenen nodig op 1 dag en die heb ik ook gekregen in samenspraak met een behulpzame medewerkster. Een pluim

Prima Service !!

Top !

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede prijs en snelle levering

Vlot en correct

Goed overzichtbaar vlot te bestellen en tevens snel thuisgeleverd

perfect

overdonderd door de snelheid waarmee er correct is geleverd

Correct, snel, goede prijs. Meer dan tevreden

Zeer vlotte verwerking van bestelling, heel snelle levering, een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn meer dan tevreden en kijken uit naar een volgende bestelling. Mvg. Ruttens F

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be