Korrekt, goede timing en prijszetting!

Ik gebruik Quantore producten sinds 4 jaar met zeer goede ervaringen. De leveringen via Muldi (en voorlopers) zijn zeer korrekt inzake leveringstiming en support vanwege de administratie dienst daar waar nodig. Geen vastgeroest procedureel orgaan. Ik vertrouw steevast op hun advies.

Goede prijs kwaliteit

Ik was op zoek naar zwart maquettemateriaal. Snel gevonden op overzichtelijke website. Bestelling en betaling gingen zeer vlot. Snelle levering en zeer degelijk verpakt.

Snelle levering!

Een heel overzichtelijke website en prima service!

Snel geleverd!

Super snelle levering en correct

snelle levering en correcte prijs

Goede overzichtelijke website en vlotte levering

It was very smooth and I was able to find everything that I needed in the online store.

Smooth user experience.

Degelijk en mooi

Mooie pennenetui, werd mooi verpakt! Ik ben zeer tevreden!

Top service!

Vlugge levering.heel stevig verpakt metpakbon. Ik bestel zeker nog bij jullie en raad het ook aan bij vrienden en familie. Echt super service

Super kwaliteit en snelle levering...

Een goede en vlugge levering

Ik heb mijn paketje heel vlug en goed ingepakt ontvangen. Zal nog kopen bij jullie.

Perfect en snel

Supersnel en perfect

Late levering

Woensdag besteld en maandag pas geleverd. Geleverde product ok.

Top firma met een zeer goede communicatie .

Er was iets fout gelopen en is onmiddellijk rechtgezet. Ik zal er zeker nog aankopen doen.

lang moeten wachten maar een het product is inorde

Ik heb voor ons bedrijf veiligheidshelmen besteld. Deze zijn in de productie afgekeurd geweest en heb er bijna 2 maanden op moeten wachten. Ik kreeg eerst helemaal geen info over waar mijn bestelling bleef maar had wel onmiddellijk antwoord wanneer ik ervoor mailde. Het product zelf is zeker inorde, niets op aan te merken. Ondanks we lang hebben moeten wachten zou ik Muldi BV toch aanraden.

Hele snelle feedback en groot assortiment

Groot assortiment aan goede prijzen! Snel feedback ook wanneer ik een vraag bij mijn bestelling had!0

UNIEK IN ZIJN SOORT

RUIM AA1NBOD - CORRET & SNELLE LEVERING

Goede kwaliteit, snelle levering

Prijskwaliteit zeer goed, vlotte levering

Levering niet volgens beschrijving

Het ging dinsdag geleverd worden. De bezorger is hier geweest maar dat is niet correct. Hier was heel de dag iemand thuis plus ze zijn hier ook aan de gevel bezig. Dus er was zeker iemand

Snelle en correcte levering

overzichtelijke website waardoor makkelijk goederen terug te vinden en bestellen. correcte en snelle aanlevering.

geen probleem

eerste bestelling, een beetje lang geduurd vooraleer de levering toegekomen is maar dat is ook het enige. verpakking in orde, factuur in orde

goede service

prima materiaal, prijs / kwaliteit, aardige service

Overzichtelijke website en perfecte service

Aangegeven leveringstermijn was 5 tot 7 dagen, levering werd uitgevoerd binnen de 24 uur.

Levertijd kon korter

Ondanks de vrij hoge leveringskosten toch nog een lange levertermijn.

Tiptop in orde !

Nogmaals tiptop in orde !

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be