Pluspunten

onmiddellijk geholpen geweest en zelf opzoeking gedaan en de levertermijn werd gerespecteerd daar het heel dringend was

Pluspunten

goede prijzen, snelle levering. Snelle en adequate respons in geval van mijn vraag/verzoek

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ruime keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

levering tijd na leven

Pluspunten

de foto's tonen aan dat het artikel groter is dan in werkelijkheid

Pluspunten

10/10 zeer tevreden.

Pluspunten

correct uitgevoerde berstelling

Wel grote doos ( veel verpakking ) voor klein volume

Pluspunten

Alles. Mooie site. Ik had een chatsessie en kreeg daar alle info die ik nodig had. Doe zo verder.

Pluspunten

Positieve telefoongesprekken - snelheid van levering - dubbel betaald en onmiddellijk reactie dat ik het teveelbetaalde zal terug gestort krijgen

Geen opmerkingen

Pluspunten

Pluspunten

Perfect.. needed an urgent item, they delivered it within 24 hours to my front door, if I could have given you 10 stars, I would

Mijlweg 9 C

3595 KG 's-Gravdendeel

Over Muldi.be

Muldi, de meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van België en Nederland tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 03 808 6454. www.muldi.be